طرز تهیه سس سالاد کفیر

به گزارش مجله گیتی رو، خاستگاه کفیر کوه­ های قفقاز است. مردمان قفقاز هنوز هم دانه­ های کفیر را راز سلامتی خود می­ دانند. سس سالاد کفیر در عین خوشمزگی، بسیار سالم است و همه افراد خانواده می­ توانند از این سس جذاب استفاده نمایند. این سس برای سالاد مناسب است و می توان آن را به عنوان دیپ هم سرو کرد.

طرز تهیه سس سالاد کفیر
  • مواد لازم

کفیر (صاف شده) دو پیمانه

جعفری خشک دو قاشق چای خوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق چای خوری

سیر (خرد شده) یک حبه

نمک یک یا دو قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری

  • طرز تهیه

مرحله اول

تمام مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا مواد در سس مزه بیاندازند، سپس سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 618

به "طرز تهیه سس سالاد کفیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سالاد کفیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید