10 غذا در قاره آفریقا که دهان شما را به آب می اندازد، عکس

به گزارش مجله گیتی رو، غذاهای آفریقایی همانند قاره اش پر از شگفتی و رنگ هستند و امتحان کردن آن ها را برای یک بار هم که شده، برای هر کسی واجب است!

10 غذا در قاره آفریقا که دهان شما را به آب می اندازد، عکس

با تور آفریقای جنوبی ارزان یه جذابترین کشور قاره آفریقا سفر کنید، ترکیبی از سافاری های دلنشین و اقامت در هتل های لوکس را در این سفر پر هیجان تجربه کنید.

از غنا تا اوگاندا، از آفریقای جنوبی تا مراکش ، می توانید ترکیبی جادویی از انواع عطرها و طعم ها را با هزینه ای مناسب پیدا کنید. به لطف ادویه های مختلف و محصولات فصلی کشاورزان، غذاهای خیابانی در قاره آفریقا به راستی شگفت انگیز هستند. در این مقاله به معرفی 10 غذای خیابانی آفریقا می پردازیم؛ غذاهایی که هیچ مسافری نباید آن ها را از قلم بیندازد.

1. بوبوتی

بوبوتی (Bobotie)، غذای ملی آفریقای جنوبی است. برای طبخ این غذا، از گوشت گاو تکه شده همراه با میوه خشک و ادویه های گرم مانند جوز هندی، فلفل فرنگی و پودر کاری استفاده می نمایند و سپس با سس کاستارد آن را تا زمانی که طلایی رنگ شود، می پزند. به اعتقاد مردم، بوبوتی در اصل از بردگان اندونزیایی در زمان امپراتوری هلند، در قرن هفدهم میلادی به جای مانده است.

2. پوله یاسا

پوله یاسا (Poulet Yassa) یک خوراک لذیذ از جوجه آبدار و ترد نام دارد که از منطقه ای در سنگال ریشه گرفته است. برای طبخ این غذا، پاهای جوجه را در روغن بادام زمینی، آب لیمو، مقدار زیادی پیاز، ادویه و سرکه به مدت یک شب می خوابانند و روی زغال چوب می پزند. نتیجه غذای بسیار لذیذی خواهد بود که می توان آن را همراه با کوسکوس یا موز سبزِ کبابی میل کرد.

3. گتسبی

گَتسبی (The Gatsby)، ساندویچی با یک نان باگت عظیم است که با مقدار قابل توجهی سیب زمینی سرخ شده پر می شود. گتسبی به طور اتفاقی توسط رشاد پندی در دهه 1970 میلادی ابداع شد؛ وقتی پندی از محل کار، گرسنه به خانه می رسد، هر چه دم دست بوده را در یک نان باگت می ریزد. نتیجه کار آن قدر خوب بوده که آن را به مردم محلی کیپ تاون معرفی می نماید و به سرعت هم نامش بر سر زبان های می افتد. این ساندویچ می تواند 4 نفر را سیر کند!

4. کلوله

گاهی وقت ها بهترین غذاهای خیابانی، ساده ترین آن ها هستند. کِلِوله (Kelewele)، یک میان وعده غنایی بوده که از موز سبز کبابی با نوعی فلفل قرمز، نمک و زنجبیل تهیه می شود. این موزها به رنگ قهوه ای-طلایی هستند که بیرون آن ها ترد و درون آن ها نرم و آبدار است. کلوله معمولاً با گوشت و خوراک لوبیا سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان یک میان وعده دلپذیر هم میل کرد.

5. سایا

سایا (Suya) از میان اسنک های باربیکیو در نیجریه است. تکه هایی از گوشت گاو، مرغ یا ماهی در مخلوطی از بادام زمینی، پاپریکا، پودر پیاز و زنجبیل سرخ شده و سپس روی حرارت طبخ می نمایند. سایا معمولاً در غرب آفریقا نیز محبوب بوده که می توانید در سراسر نیجریه در کنار خیابان ها پیدا کنید.

6. بانی چو

بانی چاو (Bunny Chow) در سراسر دنیا زبانزد خاص و عام است، به طوری که در لندن ، یک رستوران اختصاصی برای این خوراک لذیذ افتتاح نموده اند. بانی چو در واقع یک قرص نان بوده که درون آن با گوشت ادویه دار و سبزیجات پر می نمایند. ریشه ی این غذا به کارگران هندی در اواخر قرن نوزدهم در آفریقای جنوبی برمی شود؛ زمانی که آن ها به دنبال وعده ای ارزان اما مغزی بودند تا انرژی لازم برای کار در مزارع نیشکر را داشته باشند.

7. موفو گسی

بدیهی است که چرا ماداگاسکار با غذاهای خوش رنگ و لعابش، یک بهشت گرمسیری شناخته می شود؛ غذاهای خیابانی با چاشنی ّهای شیرین از میوه های استوایی گرفته تا شیر نارگیل، مزه دار می شوند. موفو گسی (Mofo Gasy) یک نان شیرین ماداگاسکاری مخصوص صبحانه بوده که از آرد برنج، شیر غلیظِ شیرین، مخمر و وانیل تهیه شده و به آرامی روی یک اجاق زغالی پخته می شود. بهتر است این غذا را گرم و همراه با یک فنجان قوه تازه میل کنید.

8. چباکیا

شیرینی ها که در مراکش پخت می شوند، بسیار معروف اند؛ مانند باقلوا با چای شیرین نعنایی. اگر هم می خواهید یک شیرینی غیرمعمول را امتحان کنید، چباکیا (Chebakia)، بیسکویت های کنجدی موریشی، را از قلم نیندازید. این بیسکوییت ها از خمیرهای سنتی مراکشی که به شکل گل رز درآمده تهیه می شوند. سپس آن ها را سرخ نموده و در گلاب، عسل و کنجد آن را می پزند. چباکیا معمولا در ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد.

9. رولکس

رولکس (Rolex) که معمولاً در شهرهای ماساکا و کامپالا خورده می شود، یک فست فود محبوب در میان مردم اوگاندا است. برای طبخ این غذا از نانی مخصوص که با تخم مرغ پخته، کلم رنده شده، گوجه فرنگی و پیاز پر می شود، استفاده می نمایند. رولکس میان وعده ای بسیار دلپذیر و ارزان قیمت است که در هر ساعتی از شبانه روز می توان آن را خورد. این غذا حتی راه خود را به منوی رستوران های کامپالا نیز باز نموده است.

10. قهوه اتیوپی

اگر از عاشقان قهوه هستید نباید جشن های قهوه که در خیابان های اتوپیی برگزار می شود را از دست بدهید. این جشن ها رویدادهای اجتماعی بسیار مهمی بوده که رهبران در آن گرد هم می آیند و در خصوص مسائل سیاسی روز به بحث و گفتگو می پردازند. برای درست کردن این قهوه مخصوص، ابتدا دانه های تازه آن را تفت داده، آسیاب نموده و سپس به آرامی درون قهوه جوش های سفالی به نام جبنا (Jebena) دم می نمایند. سپس آن را از یک صافی رد می نمایند و درون فنجان های چینی می نوشند. این قهوه را معمولاً همراه با پاپ کورن، بادام زمینی یا جو پخته شده سرو می نمایند. نوع معطر آن هم با مقدار زیادی شکر نوشیده می شود.

غذاهای آفریقایی همانند قاره اش پر از شگفتی و رنگ هستند و امتحان کردن آن ها را برای یک بار هم که شده، برای هر کسی واجب است!

از غنا تا اوگاندا، از آفریقای جنوبی تا مراکش ، می توانید ترکیبی جادویی از انواع عطرها و طعم ها را با هزینه ای مناسب پیدا کنید. به لطف ادویه های مختلف و محصولات فصلی کشاورزان، غذاهای خیابانی در قاره آفریقا به راستی شگفت انگیز هستند. در این مقاله به معرفی 10 غذای خیابانی آفریقا می پردازیم؛ غذاهایی که هیچ مسافری نباید آن ها را از قلم بیندازد.

1. بوبوتی

بوبوتی (Bobotie)، غذای ملی آفریقای جنوبی است. برای طبخ این غذا، از گوشت گاو تکه شده همراه با میوه خشک و ادویه های گرم مانند جوز هندی، فلفل فرنگی و پودر کاری استفاده می نمایند و سپس با سس کاستارد آن را تا زمانی که طلایی رنگ شود، می پزند. به اعتقاد مردم، بوبوتی در اصل از بردگان اندونزیایی در زمان امپراتوری هلند، در قرن هفدهم میلادی به جای مانده است.

2. پوله یاسا

پوله یاسا (Poulet Yassa) یک خوراک لذیذ از جوجه آبدار و ترد نام دارد که از منطقه ای در سنگال ریشه گرفته است. برای طبخ این غذا، پاهای جوجه را در روغن بادام زمینی، آب لیمو، مقدار زیادی پیاز، ادویه و سرکه به مدت یک شب می خوابانند و روی زغال چوب می پزند. نتیجه غذای بسیار لذیذی خواهد بود که می توان آن را همراه با کوسکوس یا موز سبزِ کبابی میل کرد.

3. گتسبی

گَتسبی (The Gatsby)، ساندویچی با یک نان باگت عظیم است که با مقدار قابل توجهی سیب زمینی سرخ شده پر می شود. گتسبی به طور اتفاقی توسط رشاد پندی در دهه 1970 میلادی ابداع شد؛ وقتی پندی از محل کار، گرسنه به خانه می رسد، هر چه دم دست بوده را در یک نان باگت می ریزد. نتیجه کار آن قدر خوب بوده که آن را به مردم محلی کیپ تاون معرفی می نماید و به سرعت هم نامش بر سر زبان های می افتد. این ساندویچ می تواند 4 نفر را سیر کند!

4. کلوله

گاهی وقت ها بهترین غذاهای خیابانی، ساده ترین آن ها هستند. کِلِوله (Kelewele)، یک میان وعده غنایی بوده که از موز سبز کبابی با نوعی فلفل قرمز، نمک و زنجبیل تهیه می شود. این موزها به رنگ قهوه ای-طلایی هستند که بیرون آن ها ترد و درون آن ها نرم و آبدار است. کلوله معمولاً با گوشت و خوراک لوبیا سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان یک میان وعده دلپذیر هم میل کرد.

5. سایا

سایا (Suya) از میان اسنک های باربیکیو در نیجریه است. تکه هایی از گوشت گاو، مرغ یا ماهی در مخلوطی از بادام زمینی، پاپریکا، پودر پیاز و زنجبیل سرخ شده و سپس روی حرارت طبخ می نمایند. سایا معمولاً در غرب آفریقا نیز محبوب بوده که می توانید در سراسر نیجریه در کنار خیابان ها پیدا کنید.

6. بانی چو

بانی چاو (Bunny Chow) در سراسر دنیا زبانزد خاص و عام است، به طوری که در لندن ، یک رستوران اختصاصی برای این خوراک لذیذ افتتاح نموده اند. بانی چو در واقع یک قرص نان بوده که درون آن با گوشت ادویه دار و سبزیجات پر می نمایند. ریشه ی این غذا به کارگران هندی در اواخر قرن نوزدهم در آفریقای جنوبی برمی شود؛ زمانی که آن ها به دنبال وعده ای ارزان اما مغزی بودند تا انرژی لازم برای کار در مزارع نیشکر را داشته باشند.

7. موفو گسی

بدیهی است که چرا ماداگاسکار با غذاهای خوش رنگ و لعابش، یک بهشت گرمسیری شناخته می شود؛ غذاهای خیابانی با چاشنی ّهای شیرین از میوه های استوایی گرفته تا شیر نارگیل، مزه دار می شوند. موفو گسی (Mofo Gasy) یک نان شیرین ماداگاسکاری مخصوص صبحانه بوده که از آرد برنج، شیر غلیظِ شیرین، مخمر و وانیل تهیه شده و به آرامی روی یک اجاق زغالی پخته می شود. بهتر است این غذا را گرم و همراه با یک فنجان قوه تازه میل کنید.

8. چباکیا

شیرینی ها که در مراکش پخت می شوند، بسیار معروف اند؛ مانند باقلوا با چای شیرین نعنایی. اگر هم می خواهید یک شیرینی غیرمعمول را امتحان کنید، چباکیا (Chebakia)، بیسکویت های کنجدی موریشی، را از قلم نیندازید. این بیسکوییت ها از خمیرهای سنتی مراکشی که به شکل گل رز درآمده تهیه می شوند. سپس آن ها را سرخ نموده و در گلاب، عسل و کنجد آن را می پزند. چباکیا معمولا در ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد.

9. رولکس

رولکس (Rolex) که معمولاً در شهرهای ماساکا و کامپالا خورده می شود، یک فست فود محبوب در میان مردم اوگاندا است. برای طبخ این غذا از نانی مخصوص که با تخم مرغ پخته، کلم رنده شده، گوجه فرنگی و پیاز پر می شود، استفاده می نمایند. رولکس میان وعده ای بسیار دلپذیر و ارزان قیمت است که در هر ساعتی از شبانه روز می توان آن را خورد. این غذا حتی راه خود را به منوی رستوران های کامپالا نیز باز نموده است.

10. قهوه اتیوپی

اگر از عاشقان قهوه هستید نباید جشن های قهوه که در خیابان های اتوپیی برگزار می شود را از دست بدهید. این جشن ها رویدادهای اجتماعی بسیار مهمی بوده که رهبران در آن گرد هم می آیند و در خصوص مسائل سیاسی روز به بحث و گفتگو می پردازند. برای درست کردن این قهوه مخصوص، ابتدا دانه های تازه آن را تفت داده، آسیاب نموده و سپس به آرامی درون قهوه جوش های سفالی به نام جبنا (Jebena) دم می نمایند. سپس آن را از یک صافی رد می نمایند و درون فنجان های چینی می نوشند. این قهوه را معمولاً همراه با پاپ کورن، بادام زمینی یا جو پخته شده سرو می نمایند. نوع معطر آن هم با مقدار زیادی شکر نوشیده می شود.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 آبان 1399 بروزرسانی: 10 آبان 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 1309

به "10 غذا در قاره آفریقا که دهان شما را به آب می اندازد، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 غذا در قاره آفریقا که دهان شما را به آب می اندازد، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید