هنگ کنگ کجا غذا بخوریم؟

به گزارش مجله گیتی رو، هنگ کنگ یکی از پیشرفته ترین شهرهای جهان است که سالانه گردشگران بسیاری به آنجا سفر می کنند و از اینرو، تنوع غذایی و رستوران ها نیز در این شهر بسیار متنوع است. برای آشنایی با بهترین رستوران ّای هنگ کنگ در ادامه همراه خبرنگاران باشید.

هنگ کنگ کجا غذا بخوریم؟

تنوع غذایی و نیز رستوران ها در هنگ کنگ بسیار فراوان است و هر نوع غذایی از کلاسیک تا ایتالیایی در دسترس عموم قرار گرفته است؛ ولی همانند سایر نقاط جهان در هنگ کنگ نیز برخی رستوران ها به لحاظ کیفیت، طعم و پذیرایی از بقیه متمایز هستند و همین مساله باعث معروفیت آن ها شده است.

آن لات تن (On Lot 10)

این رستوران کوچک و ساده در دو طبقه بهترین رستوران فرانسوی هنگ کنگ به شمار می رود. کلیه مواد اولیه رستوران برای حفظ تازگی به صورت روزانه تهیه می شود. همچنین، برخی غذاها مانند مرغ کبابی همیشه در منو حاضر است و متناسب با سبزیجات تازه فصل طبخ و سرو می شود.

ساعت کاری: دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:30 تا 18:30 و روزهای شنبه از ساعت 18:30 تا 22

اباو اند بیاند (Above & Beyond)

این رستوران علاوه بر غذاهای لذیذ دستپخت سرآشپزهای مشهور دارای منظره بی نظیری از بندرگاه ویکتوریا است. منوی غذاهای رستوران بر پایه غذاهای کلاسیک کانتونی مانند تخم مرغ دودی، مرغ تکه تکه و ... است.

ساعت کاری: همه روزه از ساعت 11 ظهر تا 23

ایلند تانگ (Island Tang)

اگرچه این رستوران نسبت به چاینا کلاب در سطح پایین تری قرار گرفته است، ولی به لحاظ کیفیت غذاها بسیار بهتر از آن است و یکی از بهترین رستوران های چینی هنگ کنگ به لحاظ چیدمان داخلی و کیفیت غذا است.

ساعت کاری: همه روزه از ساعت 14:30 از 12 تا 14:30 و 18 تا 22:30

چیرمن (The Chairman)

این رستوران در ناحیه مرکزی هنگ کنگ قرار گرفته است و با وجود چیدمانی ساده منوی آن سرشار از غذاهایی خوشمزه تهیه شده از مواد اولیه مرغوب و با طعم غذاهای خانگی است.

ساعت کاری: همه روزه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 23

آشپزخانه تیم (Tims Kitchen)

این آشپزخانه فراتر از چیدمان ساده داخل آن است و یکی از بهترین عرضه کنندگان غذاهای کانتونی مانند آشیانه پرنده، خیار دریایی و .... است.

ساعت کاری: همه روزه بجز روزهای یکشنبه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18:30 تا 23

گلد (Gold)

این رستوران علاوه بر نامی زیبا دارای منویی مملو از غذاهای بی نظیر از جمله غذاهای دریایی است که از طریق سرآشپزی معروف و با استفاده از مواد اولیه ارگانیک تهیه می شوند.

ساعت کاری: روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از 12 ظهر تا 14:30 و 18:30 تا 22:30، روزهای جمعه و شنبه 12 ظهر تا 14:30 و 18:30 تا 23

اوتو مزو (Otto e Mezze)

این رستوران ایتالیایی از سال 2009 فعالیت خود را در هنگ کنگ آغاز کرده است؛ این رستوران علاوه بر چیدمانی زیبا انواع غذاهای مدرن ایتالیایی راوولی پنیر و ... سرو می شوند.

ساعت کاری: همه روزه بجز روزهای یکشنبه از ساعت 12 تا 14:30 و 18:30 تا 22:30

آشپرخانه سلبریتی (Celebrity Cuisine)

این رستوران 40 نفره در هتل بوتیکی کوچک قرار گرفته است و وجه تسمیه نام آن به دلیل طبخ غذا از طریق سرآشپز رستوران برای افراد مشهور است. غذاهای این رستوران بسیار لذیذ و باکیفیت بوده و به سبک غذاهای خانگی تهیه می شوند.

ساعت کاری: همه روزه از ساعت 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 22:30

فوک لم مون (Fook Lam Moon)

در این رستوران غذاهای سنتی کانتونی تهیه و سرو می شوند و در هنگ کنگ از معروفیت بالایی برخوردار است.

ساعت کاری: 11:30 قبل از ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 23

سوشی کو (Sushi Kuu)

این رستوران ژاپنی دارای محیطی آرام و دنج و کلیه غذاهای آن از طریق سرآشپزی تهیه می شود که دارای ظاهری متفاوت - شبیه یک سامورایی - است.

ساعت کاری: همه روزه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18:30 تا 23

منبع: کجارو / theguardian.com
انتشار: 23 مرداد 1404 بروزرسانی: 23 مرداد 1404 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 2528

به "هنگ کنگ کجا غذا بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هنگ کنگ کجا غذا بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید