اشنایی با رستوران های مونترال کانادا
به گزارش مجله گیتی رو، طی سفر به مونترال حتماً دوست دارید در بعضی از رستوران های خوب آن، فرهنگ غذای این شهر را نیز تجربه کنید. در این مقاله شما را با 10 رستوران برتر آن آشنا خواهیم کرد.
مونترال مرکز فرانسوی زبانان کانادا به شمار می رود. چشم انداز رستوران های این شهر، با ریشه ای که در تاریخ و فرهنگ خاص کبک دارد، ترکیبی از افسون روزگار قدیم پاریس با حسی از کاوش های خلاقانه را در مخاطب بیدار می نماید. از نام های برجسته آشپزی اعلا گرفته تا رستوران های معمولی و رستوران های مقرون به صرفه قیمت را می توانید در بین غذاخوری های مونترال ببینید. در این لیست کوشش کردیم تا رستوران هایی که حسی واقعی از شهر را در تور کانادا منعکس می نمایند معرفی کنیم.
1. رستوران اروپا
رستوران اروپا (Europea) با نظارت سر آشپز ژروم فره (Jérôme Ferrer) که در آشپزی ساحلی فرانسوی تخصص دارد اداره می شود. این رستوران به وسیله بسیاری، به عنوان یکی از رستوران های با غذاهای اعلا در مونترال جایزه گرفته است. در اینجا، غذاهای عالی با خدمات رسانی باورنکردنی تکمیل می شوند. از نقاط برجسته، می توانیم به خرچنگ خامه ای با لایه ای از پوره ترافل خوشمزه اشاره کنیم. گزینه های لذیذ پیش روی شما کم نخواهند بود پس در انتخاب اینجا شک نکنید.
2. رستوران له 400 کو
رستوران له 400 کو (Les 400 Coups) غذاهای خلاقانه ای را در قلب محله قدیمی، مرکز تاریخی افسونگر شهر به مهمانان ارائه می نماید. این رستوران کوچک مجذوب کننده با سقف آلومینیومی بلندش، عصاره ای از شکوه کلاسیک را به همراه غذاهای خوشمزه، مجذوب کننده یا حتی معمولی به نمایش می گذارد. در غذاهای منو مواد اولیه تازه و فصلی به کار رفته و منوی دسر و غذای اصلی همیشه در حال تغییر هستند تا مطمئن باشید هیچ دو بازدیدتان شبیه به هم نخواهد بود. این مقوله بهانه خوبی به شما می دهد که بارها و بارها دوباره این رستوران سر بزنید.
3. لوون پاپیون
رستوران لووَن پاپیون (Le Vin Papillon) در سال 2013 توانست در مسابقه ایتر (Eater) مونترال برنده شود. این کافه رستوران سومین خروجی سرآشپز و رستوران دار، داوید مک میلان (David McMillan) و فرد مورن (Fred Morin) بود. در گذشته یک فروشگاه در اینجا قرار داشت که بعدها تغییر کاربری داده و تبدیل به ساختمانی معاصر با دیوارهای آجری سفید، میزهای دراز عمومی و یک تخته سیاه شد. در این رستوران محیطی آرام و شیک را تجربه می کنید. غذاهای داخل منو، فصلی و تازه بوده و در بینشان گزینه های زیادی برای گیاهخواران هم پیدا می شود.
4. جو بیف
کمی آن طرف تر از رستوران لوون پاپیون می توانید جو بیف (Joe Beef) را پیدا کنید که یکی از برترین و شناخته شده ترین رستوران های مونترال به شمار می رود. این رستوران از سرآسپز های برجسته ای سبقت گرفته است. جو بیف، یکی از معروف ترین رستوران های کوچک بوهمی در شهر بوده که به وسیله داوید مک میلان و فرد مورن اداره شده و چیزی بسیار فراتر از استیک کلاسیک و غذای دریایی را به مشتریانش ارائه می نماید. در واقع، جو بیف به خاطر یکی از غذاهایش که از بیکن، پنیر، مایونز، دو لایه سرخ شده فوا گرا (نوعی غذای لوکس تهیه شده از جگر اردک) و غیره درست شده معروفیت خود را به دست آورده است. از دیگر گزینه های پیشنهادی ما، گوشت اسب پیچیده شده در بیکن و اسپاگتی خرچنگ خواهد بود.
5. اولیو + گورماندو
رستوران اولیو + گورماندو (Olive + Gourmando) یکی از مجذوب کننده ترین صبحانه ها و ناهارهای مونترال را به شما ارائه می نماید. این رستوران با تخصص در ساندویچ و شیرینی جات، بدون شک یکی از برترین ساندویچ های پانینی شهر را عرضه نموده و نمی توان به سادگی از منوی مجذوب کننده و وسوسه نماینده آن گذشت. برای صبحانه شاید بد نباشد پانینی با تخم مرغ آب پز را امتحان کنید. در این غذا علاوه بر تخم مرغ، پنیر کومته و گوجه فرنگی کبابی هم استفاده می شود. شیرینی های دل انگیز و خوش عطر اینجا را نیز نمی توان نادیده گرفت.
6. لبانکیز
رستوران لَبانکیز (La Banquise) به خاطر خوراکی مخصوص کبکی، یعنی پوتین معروفیت دارد. این غذا از سیب زمینی سرخ شده و نوعی پنیر با سس تهیه می شود. ریشه های پوتین به دهه 1950 در کبک باز می شود. این غذا بسیار آسان تهیه شده و در این رستوران که خود متعلق به سال 1968 است، 20 گونه مختلف از این خوراکی مجذوب کننده را می توانید سفارش دهید. روی بعضی از آن ها، بیکن، استیک، گوشت دودی، سبزیجات و بسیاری چیزهای دیگر می ریزند. لبانکیز به صورت 24 ساعته باز بوده و برای آشنایی با مونترال قدیمی تجربه ای دوست داشتنی را برایتان رقم می زند.
7. شوارتزز دلی
شوارتزز دلی (Schwartzs Deli) یکی دیگر از رستوران های کلاسیک مونترال است که برای تجربه غذاخوری در شهر آن را بسیار پیشنهاد می نمایند. در اینجا چیزی را می یابید که مونترال به آن معروفیت دارد؛ گوشت دودی! از زمان تأسیس شوارتز در سال 1928، این رستوران در بین مردم محلی و بازدیدنمایندگان شکمو به یک میزان معروفیت داشته است. در اینجا می توانید به سادگی از طعم و عطر مجذوب کننده یک ساندویچ گوشت دودی چرب لذت ببرید.
8. مرغ سوخاری رومادوس
رومادوس (Romados) شاید از بیرون خیلی مجذوب کننده به نظر نرسد، اما بسیاری از مردم بومی مونترال در روز بازگشایی آن در اواسط سال 2013 جشن گرفتند. منوی ساده و کوتاه اینجا تنها در یک چیز عالی است: مرغ سوخاری های به سبک پرتغال! پس چیزی که می توانید در رومادوس سفارش دهید، یک مرغ سوخاری عالی کامل، نصف یا یک چهارم است. البته بسیاری از مشتریان در کنار غذا، سیب زمینی سرخ شده هم سفارش می دهند. مطمئن باشید از غذایتان لذت خواهید برد.
9. تا پیس
بدون شک تا پیس (Ta Pies) یکی از آن رستوران های غافلگیر نماینده مونترال به شمار می رود. این رستوران آشپزی سریع استرالیا و نیوزلند را به قلب فرانسوی کانادا آورده است. تا پیس در پای گوشت تخصص داشته که غذای ملی هر دو کشور محسوب می شود. تنوع این پای های لذیذ در رستوران بالا بوده و از بیف کلاسیک و پنیر تا جوجه کره ای متغیر خواهد بود. می توانید سایر دسرهای خوشمزه استرالیایی را نیز در اینجا پیدا کنید.
10. پیکولو اسپرسو بار
در پیکولو اسپرسو بار (Pikolo Espresso Bar) تمام آن چیزی را که از یک کافی شاپ خوب انتظار دارید پیدا می کنید. در اینجا دانه های قهوه ای که در شهر کلگری یا پورتلند آماده شده اند استفاده شده و می توانید از برترین کیفیت های قهوه در آن لذت ببرید. پیکولو اسپرسو بار در طبقه همکف یک ساختمان قدیمی بازسازی شده و دوست داشتنی قرار گرفته است و فضای آن اندکی دراز و باریک است. سیستم نورپردازی بی همتا و تصاویری که به دیوار زده شده اند، حال و هوای خوشایندی را برای صرف یک فنجان قهوه عالی در شهر فراهم می نمایند.