طرز تهیه سوپ قارچ و جو

به گزارش مجله گیتی رو، من در یک سفر جاده ای بودم که برای اولین بار طعم سوپ جو و قارچ را چشیدم. من و دوستانم در یک اغذیه فروشی کنار جاده توقف کردیم؛ کاش می توانستم نام آن مکان را به خاطر بسپارم! چیزی که من به یاد دارم این است که یک کاسه داغ سوپ خوشمزه خوردم. بعد از این تجربه لذت بخش به این فکر افتادم که بتوانم طرز تهیه سوپ قارچ و جو را یاد بگیریم. با چندین بار تلاش این سوپ را درست کردم. حالا می خواهم تجربه خودم را با ارائه یک دستور غذای فوق العاده با شما به اشتراک بگذارم.

طرز تهیه سوپ قارچ و جو

درباره سوپ قارچ و جو

سوپ قارچ و جو را می توانید در بیشتر منوهای غذایی پیدا کنید. این غذا ریشه در جوامع اروپایی دارد که به مرور به تمام جهان به ویژه ایران توسعه پیدا کرد. مصرف قارچ در این کشورهای اروپایی بسیار محبوب است زیرا می توان آنها را برداشت کرده و خشک کرد و برای استفاده بعدی ذخیره نمود. آنها قارچ ها را نزدیک دودکش آویزان می کردند زیرا گرمای اجاق گاز قارچ ها را سریع تر خشک می کرد.

جو همچنین در آب و هوای اروپای شرقی به وفور یافت می گردد و به راحتی می توان آن را پرورش داد و آن را به یک مکمل رایجی برای غذاهای دلچسب زمستانی مانند سوپ تبدیل کرد. تاریخچه جو حتی به عقب تر نیز برمی گردد. در واقع، جو احتمالاً اولین و باستانی ترین غله کشت شده در جهان است.

از زمان آن سفر جاده ای سرنوشت ساز، من روی ایجاد دستورالعمل سوپ خودم کار کرده ام تا به چیزی که به نظرم تعادل کامل طعم جو و قارچ می باشد، برسم. من به مواد ساده و طبیعی بسنده کردم. قارچ های خشک شده را به به سوپ اضافه کردم و با جوشاندن طولانی و آهسته، سوپی غلیظ و غنی از مواد مغذی درست کردم.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو

  • 3 لیتر آب مرغ یا قارچ
  • 1 و 4 فنجان جو
  • 2 برگ بو
  • 6 عدد قارچ خشک شده
  • 4 فنجان روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ خرد شده
  • 1 فنجان کرفس خرد شده
  • 1 فنجان هویج پوست کنده و خرد شده
  • 2 حبه سیر له شده
  • نیم کیلو قارچ سفید
  • نمک و فلفل

دستور پخت سوپ قارچ و جو

زمان آماده سازی مواد غذایی 15 دقیقه و زمان پخت در حدود 2 ساعت و 15 دقیقه طول می کشد. مراحل گام به گام درست کردن سوپ قارچ و جو شامل موارد زیر است:

  • آب مرغ یا قارچ را در یک قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید بجوشد. جو را هم بزنید، برگ بو را اضافه کنید، سپس حرارت را کم کرده و بدون گذاشتن در آن را بجوشانید. تایمر خود را از هم اکنون برای 2 ساعت و 15 دقیقه تنظیم کنید.
  • در حالی که سوپ می جوشد، قارچ های خشک را در یک قابلمه کوچکی به طور جدا قرار دهید. 3 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیادی بگذارید تا بجوشد. به محض جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید قارچ ها به مدت 20 دقیقه خیس بخورند.
  • آب قارچ را با صاف کردن از فیلتر (از صافی توری یا آبکش برای نگه داشتن فیلتر استفاده کرده) تخلیه کنید.
  • چهار قارچ های خیس خورده و نرم شده را به قطعات کوچک خرد شده ای تقسیم کنید.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگی روی حرارت متوسطی گرم کنید. پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم گردد.
  • کرفس و هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا قهوه ای شوند و شروع به کاراملی شدن کنند.
  • تکه های قارچ خشک خرد شده، خیس خورده و سیر له شده را اضافه کنید، 2 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
  • آب قارچ صاف شده را داخل ماهیتابه بریزید، بگذارید بجوشد و سپس آن را هم بزنید. 2 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد تا مخلوط داغ و حباب دار گردد. محتویات ماهیتابه را با آب گوشت و جو به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
  • بدون اینکه ماهیتابه را آبکشی کنید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسطی گرم کنید تا کف تابه را بپوشاند. نیمی از قارچ های سفید ورقه شده را در یک لایه کف ماهیتابه پهن کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید و حرارت را زیاد کنید. اجازه دهید قارچ ها بدون هم زدن بپزند.
  • بعد از 2 دقیقه قارچ ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا قهوه ای طلایی شده و تقریباً به نصف سایزشان جمع شوند.
  • قارچ های سرخ شده را در قابلمه بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه گرم کنید و این کار را برای قارچ های باقیمانده نیز تکرار نمایید. بقیه قارچ های سرخ شده را به قابلمه سوپ اضافه کرده، هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  • حرارت را کم کنید تا بپزد. اجازه دهید سوپ بدون در بپزد تا زمانی که تایمر شما خاموش گردد (کل زمان پخت 2 ساعت و 15 دقیقه) یا تا زمانی که جو کاملاً نرم شده و به خوبی غلیظ گردد. اگر سوپ بیش از حد غلیظ شد، در حین جوشیدن به آن آب اضافه کنید. در سرانجام پخت با نمک و فلفل سوپ را مزه دار کرده و به صورت گرم سرو نمایید.

ارزش غذایی سوپ قارچ و جو

  • کالری: 327
  • چربی: 11 گرم
  • چربی اشباع: 2 گرم
  • کلسترول: 10 میلی گرم
  • سدیم: 535 میلی گرم
  • پتاسیم: 756 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • شکر: 8 گرم
  • پروتئین: 14 گرم
  • ویتامین سی: 3 میلی گرم
  • کلسیم: 35 میلی گرم
  • آهن: 1.9 میلی گرم

کلام آخر

سوپ قارچ و جو برای ناهار یا شام در یک روز سرد پاییزی و زمستانی عالی است. این سوپ علیرغم اینکه غذای راحتی است، به طرز شگفت آوری نیز سالم می باشد. جو سرشار از فیبر غذایی و سلنیوم است. این دانه همچنین حاوی بتا گلوکان است. بتا گلوکان قند پیچیده ای است که می تواند به کاهش کلسترول کمک کند. به طور کلی، شما با یادگیری دستور پخت قارچ و جو می توانید سلامت خانواده را تضمین کنید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 7 خرداد 1401 بروزرسانی: 7 خرداد 1401 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 2133

به "طرز تهیه سوپ قارچ و جو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و جو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید