با سنگدان مرغ چی درست کنم ، فهرست انواع خورش، خوراک، کباب و سوپ

به گزارش مجله گیتی رو، با سنگدان مرغ چه غذایی درست کنم؟ سنگدان مرغ یکی از بخش های خوش طعم و مغذی بدن مرغه که در بسیاری از فرهنگ ها جایگاه ویژه ای در آشپزی داره. این قسمت از دستگاه گوارش مرغ، بافتی عضلانی و سفت داره و سرشار از پروتئین، آهن، روی و ویتامین های گروه B هست. اگرچه ممکنه در نگاه اول یکی از قسمت های کمتر مورد استفاده مرغ به نظر برسه، اما با روش های پخت متنوع می تونید با استفاده از سنگدان مرغ غذاهای لذیذ و مقوی تهیه کنید. از خوراک سنگدان و سوپ سنگدان گرفته تا کباب، شامی و حتی خورش های محلی؛ این ماده غذایی قابلیت تطبیق با ذائقه های مختلف رو داره. با این مقاله از در همراه ما باشید تا به این پرسش شما که با سنگدان مرغ غذا چی درست کنم جواب بدیم و فهرست طرز تهیه انواع و اقسام غذا با سنگدان مرغ برای یا رو با شما به اشتراک بذاریم.

با سنگدان مرغ چی درست کنم ، فهرست انواع خورش، خوراک، کباب و سوپ

غذا با سنگدان مرغ چه درست کنم؟

ناهار و شام با سنگدان مرغ چی درست کنم؟ وقتی صحبت از سنگدان مرغ به میون میاد، بسیاری از افراد فقط به یه خوراک ساده فکر می کنن؛ ولی واقعا دست تون برای خلاقیت باهاش بازه! می تونید سنگدان مرغ رو با ادویه و پیاز داغ تفت بدید و یه خوراک مجلسی خوش عطر درست کنید؛ یا توی سوپ و آش بریزید تا طعم خاص و دلچسبی بهش بده. خلاصه اینکه، شما با صرف کمی سلیقه و خلاقیت می تونید انواع و اقسام غذاهای خوشمزه رو با سنگدان مرغ درست کنید. در ادامه، فهرست انواع غذا با سنگدان مرغ رو با شما به اشتراک می ذاریم.

شما برای درست کردن انواع غذا با سنگدان مرغ به مواد اولیه متنوعی مثل، ، ،،، ، ، ، ، ، و تمام این محصولات رو می تونید به روش های اینترنتی و از فروشگاه های بخرید.

خورش سنگدان مرغ

خورش سنگدان مرغ یکی از غذاهای خوش عطر و مقوی ایرانیه که با سنگدان مرغ، پیاز داغ فراوون، ادویه و گوجه یا رب گوجه تهیه می شه. با دنبال کردن این طرز تهیه سنگدان مرغ با برنج، یه خورشت خوشمزه با طعمی شبیه به خورش قیمه یا خورش مرغ می پزید؛ با این تفاوت که تازه بافتش متراکم تر و انرژی بخش تر هم هست.

برای تهیه خورش سنگدان مرغ، اول باید سنگدان ها رو تمیز کنین، قسمت های زرد یا سفتش رو جدا کنین و خوب بشورین. بعد سنگدان مرغ رو توی قابلمه بریزین، کمی نمک و آب اضافه کنین و حدود ده دقیقه بجوشونین تا بوی خامی سنگدان ها گرفته بشه. در ادامه، آبش رو خالی کنین و بذارین خنک بشه. این کار باعث می شه سنگدان ها لطیف تر و خوش بوتر بشن.

پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی رو با آب سرد خوب بشورین تا گل و غبار یا هر آلودگی سطحی ازشون جدا بشه. اگه سیب زمینی ها کمی خاکی بودن، می تونین با برس آشپزخونه پوست شون رو تمیز کنین. بعد بذارین مواد خشک بشن تا در مراحل بعد ازشون بهره ببرید. می تونید پیاز رو در این مرحله به شکل خلالی خرد کنید.

حالا روغن رو توی قابلمه بریزین و بذارین گرم بشه. بعد پیازهای خرد شده رو اضافه کنین و با حرارت میانه تفت بدین. مدام هم بزنین تا پیازها به رنگ طلایی روشن دربیان و بوی خوش شون پخش بشه. تفت دادن آهسته و یکنواخت باعث می شه پایه خورش عطر بهتری بگیره و در نهایت رنگ خورش زیباتر بشه. پیاز باید سبک بشه ولی نسوزه؛ چون پیاز سوخته رنگ خورش رو تیره و طعمش رو تلخ می کنه.

سپس، زردچوبه و فلفل سیاه رو داخل قابلمه بریزین و حدود یک دقیقه با پیاز داغ تفت بدین تا رنگ زردچوبه باز بشه و عطر ادویه ها بلند بشه. این مرحله رو با حرارت ملایم انجام بدین تا ادویه نسوزه. ادویه ها پایه مزه کل خورش هستن، پس حتما از ادویه تازه و باکیفیت استفاده کنین.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

خوراک سنگدان مرغ

اگه سوال شما هم اینه که با سنگدان مرغ چی درست کنم خوشمزه باشه؟ باید بگیم خوراک سنگدان مرغ یکی از غذاهای ساده و مقویه که معمولا با نان داغ و تازه سرو میشه. این خوراک خوشمزه هم زود آماده می شه و هم سرشار از پروتئینه. اگه سنگدان مرغ خوب تمیز و پخته بشه، مزه دل چسبی پیدا می کنه و با ادویه های گرم مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین خیلی خوش طعم می شه.

برای تهیه خوراک سنگدان مرغ با سیب زمینی، اول باید سنگدان ها رو از وسط نصف کنین تا قسمت داخلی شون دیده بشه. بخش زرد و ضخیم داخل سنگدان رو کاملا جدا کنید؛ وگرنه بوی خاص و ناخوشایندی ایجاد می کنه. با نوک یه چاقوی کوچیک، چربی ها و رگه های نازک اطراف سنگدان رو جدا کنین تا ظاهر تمیز و یکدست پیدا کنه.

بعد، سنگدان مرغ رو چند بار با آب سرد بشورین تا هیچ پوست یا خونی باقی نمونه. برای رفع کردن بوی زهم، سنگدان ها رو داخل کاسه ای با مخلوط آب سرد و کمی نمک یا چند قطره آبلیمو به مدت ده دقیقه بخیسونید؛ سپس آبکشی و خشک کنین.

در ادامه، پیاز رو پوست بگیرین، بشورین و با چاقوی تیز به صورت نگینی ریز خرد کنین تا موقع سرخ شدن به رنگ طلایی خوشرنگ دربیاد. قارچ ها رو با دستمال تمیز پاک کنین یا زیر آب سرد سریع بشورین؛ بعد کلاهک قارچ ها رو جدا و اسلایس کنین تا موقع پخت ظاهرشون حفظ بشه. سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرین، خشک کنین و به صورت نگینی برش بزنید تا یکدست بپزن.

حالا سنگدان های تمیز شده رو داخل زودپز یا قابلمه بریزین. حدود دو لیوان آب، نصف قاشق چای خوری زردچوبه، کمی فلفل سیاه و یه پیاز نصف شده اضافه کنین تا سنگدان ها مزه بگیرن. مدت زمان پخت سنگدان در زودپز حدود 20 تا 25 دقیقه ست.

در قابلمه معمولی، پخت سنگدان حدود یک ساعت طول می کشه؛ اگه آبش کم شد، کمی آب جوش اضافه کنین تا نسوزه. بعد از پخت، اگر لازم بود با چاقو تست کنین، باید راحت بریده بشه و سفت و لاستیکی نباشه.

در ادامه، توی قابلمه دیگه روغن بریزین و روی حرارت میانه بذارین تا داغ بشه. پیازهای خرد شده رو داخل این قابلمه بریزین و آروم هم بزنین تا نسوزن و فقط طلایی بشن. وقتی رنگ شون به طلایی پررنگ نزدیک شد، نصف قاشق چای خوری زردچوبه بریزین تا عطر و رنگ پایه خوراک تقویت بشه. پیاز داغ خوب پایه اصلی طعم این خوراکه.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

سنگدان مرغ سوخاری

غذای فست فودی با سنگدان مرغ چی درست کنم؟ سنگدان مرغ سوخاری یکی از خوشمزه نرین انواع غذا با سنگدان مرغ به حساب میاد. این بخش از بدن مرغ به خاطر چربی کم و بافت خاصی که داره، وقتی طعم دار و سوخاری بشه، حتی از فیله مرغ هم مجذوب کننده تر می شه.

برای درست کردن سوخاری با سنگدون مرغ، اول باید ضایعات و چربی های اضافی سنگدان رو جدا کنید. اون پوست نقره ای رنگ روی سنگدان ها رو از یه گوشه، با چاقوی تیز بگیرید و بکشید تا کاملا جدا بشه. همه سنگدون ها رو به همین صورت تمیز کنید. بعد اون ها رو زیر آب سرد به خوبی بشورید تا تمیز بشن.

بعد از تمیز کردن، برای گرفتن بوی ناخوشایند سنگدان ها، می تونید اون ها رو داخل یه کاسه بریزید و بهشون آب اضافه کنید. در حد یک چهارم لیوان سرکه سفید یا آبلیمو هم توی این کاسه بریزید و حدود 15 دقیقه سنگدان ها رو توی این محلول بخوابونید. این مرحله اختیاریه، ولی خیلی برای گرفتن بوی زهم سنگدان مرغ موثره.

بعد از خیساندن، سنگدان ها رو آبکش کنید و با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. حالا سنگدان ها رو توی به قابلمه مناسب بریزید. پیاز رو پوست بگیرید و چهار قاچ کنید. سیرها رو هم پوست بگیرید و توی قابلمه بریزید. به سنگدون ها آب اضافه کنید؛ در حدی که روشون رو بپوشونه و روی حرارت بذارید. اجازه بدید آب آغاز به جوشیدن کنه.

بعد از جوش اومدن آب، روی سطح اون، کف های تیره تشکیل می شه. این کف ها رو با کفگیر یا قاشق جمع کنید و دور بریزید. این کار خیلی به گرفتن بوی نامطبوع سنگدون یاری می کنه. سپس، کمی زردچوبه و برگ بو داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه رو ببندید و شعله رو کم کنید. اجازه بدید سنگدون ها حدود 30 تا 45 دقیقه بپزن تا هم نرم بشن و هم طعم بگیرن.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سنگدان مرغ سوخاری روی لینک مطلب کلیک کنید.

شامی کباب با سنگدان مرغ

غذای نونی با سنگدان مرغ چی درست کنم؟ شامی کباب با سنگدان مرغ یکی از انواع کباب شامی خلاقانه و خوش عطره که هم طعم سنتی شامی رو داره و هم از خاصیت بالای سنگدان مرغ استفاده می کنه. سنگدان بعد از تمیز کردن و پخت، بافتی نرم و گوشتی پیدا می کنه که وقتی با سیب زمینی، پیاز و ادویه مخصوص ترکیب می شه، مزه ای قوی و متفاوت می سازه. این طرز تهیه سنگدان مرغ با سیب زمینی برای کسانی عالیه که دنبال یک شامی سرشار از پروتئین و کم چربی هستن و می خوان از کل قسمت های مرغ به برترین شکل استفاده کنن.

برای تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ، سنگدان ها رو با دقت بشورین تا هیچ اثری از چربی، پوسته داخلی زردرنگ یا شن داخلش باقی نمونه. اگر دیدین بخش زرد سفت یا لکه دار روی سنگدان هست، با چاقوی کوچیک اون بخش رو جدا کنین. بعد سنگدان های تمیز و شسته شده رو در ظرف مناسبی بریزین و با مخلوط نمک و کمی آبلیمو حدود نیم ساعت بخوابونین تا بوی خامی از بین بره. سپس، با آب سرد چند بار بشورین. تمیز بودن کامل سنگدان پایه کیفیت شامی خوشمزه شماست؛ چون اگر این مرحله درست انجام نشه، بافت و بوی غذا خراب می شه.

حالا سنگدان های تمیز شده رو داخل قابلمه بریزین، دو لیوان آب اضافه کنین و کمی زردچوبه بریزین تا رنگ ملایمی بگیرن. درب قابلمه رو بذارین و با حرارت میانه حدود 40 تا 45 دقیقه بپزین تا کاملا نرم بشن. اگر از زودپز استفاده می کنین، حدود 20 تا 25 دقیقه زمان کافیه.

بعد از پخت، سنگدان ها رو در سبد بریزین تا آب اضافی شون خارج بشه؛ بعد بذارین خنک بشن. اگر می خواین عطرش بهتر بشه، می تونین یه برگ بو یا تکه کوچیک چوب دارچین هنگام پخت داخل قابلمه بندازین.

وقتی سنگدان ها خنک شدن، اون ها رو داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزین و دو بار چرخ کنین تا کاملا نرم و یکدست بشه. این مرحله باعث می شه شامی سنگدان مرغ موقع سرخ شدن ترک نخوره و بافت لطیفی پیدا کنه. اگه دیدین سنگدان ها خیلی خشک شدن، یه قاشق روغن یا کمی سیب زمینی پخته بهش اضافه کنین تا چرخ شدنش راحت تر بشه و حالت پوره پیدا کنه.

در ادامه، سیب زمینی ها رو بشورین و با پوست داخل قابلمه بذارین و بپزین تا کاملا نرم بشن. بعد پوست بگیرین و با گوشتکوب یا رنده له کنین تا یکدست بشه. اگه هنوز بخار دارن، بذارین کمی سرد بشن تا تخم مرغ موقع ترکیب نبنده. له شدن کامل سیب زمینی کلید بافت نرم این شامیه.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

سوپ سنگدان مرغ

غذای سبک با سنگدان مرغ چی درست کنم؟ سوپ سنگدان مرغ از و یک غذای ارزان ست که معمولا همراه با سبزیجات و ادویه های مختلف با نودل یا ورمیشل درست می شه؛ اما شما می تونید این طرز تهیه سنگدان مرغ ساده رو به صورت سوپ جو با سنگدان مرغ هم بپزید.

برای تهیه سوپ سنگدان مرغ با ورمیشل، اول باید سنگدان ها رو به خوبی بشورید. سنگدان ها رو زیر آب سرد بگیرید و همه چربی ها یا پوست های اضافه ای که دیدید رو جدا کنید. اگر سنگدان مرغ بوی کمی نامطبوع داشت، چند دقیقه داخل آب و کمی نمک بخیسونید و دوباره بشورید. بعد سنگدان ها رو به قطعات میانه برش بزنید تا موقع پخت هم سریع نرم بشن و هم بعدا راحت تر خورده بشن.

حالا پیاز شسته شده و بدون پوست رو به صورت نگینی خرد کنید. هویج و سیب زمینی شسته شده و بدون پوست رو هم به صورت مکعبی برش بزنید. کرفس شسته و تر و تمیز رو هم مکعبی خرد کنید. بعدش حبه های سیر بدون پوست رو ریز کنید. یادتون باشه میزان سبزیجات روی زمان پخت و ظاهر سوپ تاثیر داره، پس خیلی بزرگ یا خیلی ریز نکنید.

در ادامه، به میزان 2 قاشق غذاخوری روغن رو توی قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا گرم بشه. حالا پیاز خرد شده رو که قبلا نگینی کردید به این قابلمه اضافه کنید و برای 3 تا 4 دقیقه تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه. بعد سیر ریز شده رو اضافه کنید و 1 دقیقه دیگه تفت بدید تا عطرش بلند بشه. مواظب باشید سیر نسوزه؛ وگرنه طعم سوپ تلخ می شه.

حالا سنگدان ها رو هم توی این قابلمه بریزید و حدود 5 دقیقه تفت بدید تا کمی رنگ شون عوض بشه. اگه دوست دارید رنگ سوپ روشن بمونه، این مرحله رو کوتاه تر انجام بدید؛ ولی کمی تفت دادن، طعم سنگدان ها رو خیلی بهتر می کنه.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه سوپ سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

کباب تابه ای با سنگدان مرغ

کباب تابه ای با سنگدان مرغ یه غذای ساده، خوش طعم و اقتصادیه که به خاطر بافت خاص و جویدنی سنگدان، مزه ای متفاوت نسبت به گوشت معمولی داره. سنگدان مرغ سرشار از پروتئین و مواد معدنیه و اگه درست تمیز و پخته بشه، علاوه بر خوشمزگی، ارزش غذایی بالایی هم به سفره تون می ده. این طرز تهیه سنگدان مرغ چرخ نموده معمولا با پیاز، ادویه های گرم و کمی روغن توی تابه انجام می شه و برای شام و ناهار خونوادگی یا حتی مهمونی های خودمونی انتخاب خوبیه؛ چون هم سریع آماده می شه، هم موندگاری خوبی داره و می تونین با نان تازه یا برنج سرو کنین.

برای تهیه کباب تابه ای با سنگدان مرغ، اول باید سنگدان ها رو زیر آب سرد خوب بشورین تا خونابه باقی مونده از بین بره. پوست نقره ای و رگه های سفت داخل سنگدان رو با چاقوی تیز یا نوک قیچی آشپزخونه جدا کنین. هر چربی زرد یا تکه های غیرقابل خوردن رو کامل بردارین.

یادتون باشه، تمیزکاری سنگدان خیلی مهمه؛ چون هر بخش اضافه یا بو دار، مزه کباب تابه ای رو خراب می کنه. بعد از تمیز کردن، دوباره سنگدان ها رو آبکشی کنین و داخل ظرف تمیز بذارین.

از همین اول کار، زعفران رو آماده کنین تا موقع مخلوط کردن به مایه اضافه بشه. مقداری زعفران ساییده رو داخل استکان بریزین، 2 قاشق غذاخوری آب جوش روش بریزین و چند تکه یخ اضافه کنین تا رنگش سریع باز بشه. زعفران رو بذارین کنار تا موقع استفاده، عطر و رنگش کامل باز بشه.

سیرها رو زیر آب سرد خوب بشورین تا تمیز بشن، بعد پوست نازکشون رو جدا کنین. پیاز رو هم بشورین و پوست قهوه ای و لایه نازک دورش رو کامل بردارین. این کار قبل از رنده یا چرخ کردن باعث میشه مایه کباب تمیزتر باشه و بوی نامطبوع نده.

حالا سنگدان مرغ و دنبه گوسفندی رو همراه سیر و نصف پیاز داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزین. دقت کنین که اگه غذاساز استفاده می کنین، پالس های کوتاه بزنید تا مواد خیلی له نشن و بافتش حفظ بشه. ترکیب دنبه و سنگدان باعث میشه کباب تابه ای بعد از پخت آبدار و نرم بشه.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کباب تابه ای با سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

کباب کوبیده با سنگدان مرغ

با سنگدان مرغ چرخ نموده چی درست کنم؟ کباب کوبیده با سنگدان مرغ یکی از ارزان ترین و ارزان ترین روش های درست کردن کباب کوبیده ست که شما می تونید به راحتی در منزل تهیه کنید.

برای تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ، اول باید سنگدان مرغ رو تمیز کنید و بشورید. لایه و پوست اضافی داخل سنگدان رو کاملا جدا کنید و زیر آب بشورید. بعد از اینکه سنگدان ها کاملا تمیز شدن، اون ها رو داخل آبکش بریزید و اجازه بدید آب اضافی شون خارج بشه و کاملا خشک بشن.

در ادامه، سنگدان ها رو همراه با دنبه در چرخ گوشت بریزید و 2 تا 3 مرتبه چرخ کنید تا ترکیب مواد یکدست بشه. در صورت تمایل، به جای استفاده از چرخ گوشت می تونید سنگدان ها و دنبه رو حسابی ساطوری کنید.

حالا پیاز رو رنده کنید. البته، می تونید پیاز رو هم در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. در هر صورت، حتما آب پیاز رو بگیرید و فقط تفاله پیاز رو به ترکیب گوشت و دنبه چرخ شده یا ساطوری اضافه کنید. اگه سنگدان مرغ و دنبه رو ساطوری کردید، بهتره پیاز رو هم به صورت درشت رنده کنید تا همه مواد یکنواخت بشن. یادتون باشه، اینجا هم باید حتما آب پیاز رو بگرید و دور بریزید.

برای خوندن ادامه مراحل طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید.

روش تمیز کردن سنگدان مرغ رو بلد هستید؟

سنگدان مرغ یکی از بخش های خوش خوراک و پرطرفدار مرغ در آشپزی سنتی ایرانیه؛ اما برای اینکه موقع پخت طعم مطبوعی بده، باید قبل از استفاده کاملا تمیز بشه. این بخش از بدن مرغ معمولا پر از ذرات و چربی های اضافه ست و اگر خوب پاک نشه، هم ظاهر غذا رو خراب می کنه هم بوی نامطبوعی باقی می ذاره. تمیز کردن درست سنگدان مرغ نه تنها باعث می شه موقع پخت نرم تر بشه، بلکه کیفیت و مزه نهایی خوراک یا سوپ رو هم چند برابر بهتر می کنه.

از لحاظ بهداشتی هم تمیز کردن کامل سنگدان اهمیت زیادی داره؛ چون این بخش از بدن مرغ با مواد خام و غیربهداشتی تماس مستقیم داشته. با جدا کردن سطح داخلی ضخیم و شست وشوی دقیق، خطر وجود باکتری ها، میکروب ها و بوی ماندگی از بین می ره.

برای آشنایی کامل با روش تمیز کردن سنگدان مرغ و خوندن ادامه مراحل، روی لینک مطلب کلیک کنید.

راهنمای خرید سنگدان مرغ تازه و باکیفیت

برای خرید سنگدان مرغ تازه و باکیفیت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ وقتی صحبت از قسمت های خاص و خوشمزه مرغ می شه، سنگدان مرغ یکی از اون گزینه هاییه که خیلی ها بهش علاقه دارن؛ اما شاید ندونن چطور باید برترین سنگدان مرغ رو انتخاب کنن یا چطور باید ازش استفاده کنن. سنگدان بافت خاصی داره که هم طعمش منحصر به فرده و هم فواید زیادی برای سلامتی داره. اما نکته مهم اینه که اگر درست انتخاب نشه یا به درستی آماده نشه، ممکنه تجربه خوبی ازش نداشته باشید.

برای مطالعه روی لینک مطلب اون کلیک کنید.

سوالات متداول درباره آشپزی با سنگدان مرغ

سنگدان مرغ رو چطور تمیز کنیم که بوی زهم نده؟

برای تمیز کردن سنگدان مرغ، حتما بخش زرد و ضخیم داخلش رو با چاقوی تیز جدا کنید؛ سپس، سنگدان ها رو چند بار با آب سرد بشورید. بهتره سنگدان مرغ رو برای 10 دقیقه هم توی محلول آب، نمک و کمی آبلیمو بخیسونید تا بوی زهمش کاملا رفع بشه.

سنگدان مرغ رو چند دقیقه باید بپزیم؟

اگه از زودپز استفاده می کنید، حدود 20 تا 25 دقیقه کافیه. ولی توی قابلمه معمولی حدود یک ساعت زمان می بره تا کاملا نرم و پخته بشه.

با سنگدان مرغ چه غذاهایی می تونیم درست کنیم؟

با سنگدان مرغ می تونید خوراک، خورش، ته چین، شامی، کباب تابه ای، کباب کوبیده، سوپ یا حتی کوکو درست کنید. فقط کافیه یه کم سلیقه و ادویه خوب به کار ببرید تا طعمش عالی بشه.

می تونیم سنگدان مرغ رو فریز کنیم؟

بله، فقط قبل از فریز کردن باید کاملا تمیز و شسته بشه. می تونید سنگدان مرغ رو به صورت خام یا نیم پز در بسته بندی های کوچیک فریز کنید و در موقع احتیاج از فریزر بیرون بیارید و قبل از پخت، دیفراست کنید.

سنگدان مرغ برای بدن مفیده؟

قطعا! سنگدان مرغ سرشار از پروتئین، آهن، روی و ویتامین های گروه B هست و به تقویت بدن، به ویژه عضلات، یاری می کنه.

می تونیم از سنگدان مرغ در غذای بچه ها هم استفاده کنیم؟

بله، البته باید مطمئن بشید که کاملا تمیز، پخته، بدون چربی و نرم باشه.

با سنگدان مرغ چرخ نموده چی درست کنم؟

شامی، کباب تابه ای و کباب کوبیده از برترین گزینه هایی هستن که می تونید با سنگدان مرغ چرخ نموده درست شون کنید.

با سنگدان مرغ ساده چی درست کنم؟

سوپ سنگدان مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهاییه که با سنگدان مرغ درست می شه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 آبان 1404 بروزرسانی: 20 آبان 1404 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 2535

به "با سنگدان مرغ چی درست کنم ، فهرست انواع خورش، خوراک، کباب و سوپ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با سنگدان مرغ چی درست کنم ، فهرست انواع خورش، خوراک، کباب و سوپ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید