طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره

به گزارش مجله گیتی رو، آش هالاو سنندج از غذا های محلی شهر سنندج است. به این غذا آبگوشت غوره هم گفته می گردد، چون آب غوره از مواد اصلی در تهیه آن به شمار می آید و در اصل آن را مانند آبگوشت با آب فراوان و به صورت گوشت کوبیده میل می نمایند.

طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره

به گزارش مجله گیتی رو به نقل از برترین ها

مواد لازم:

  • چغندر 1 عدد
  • برنج دو سوم پیمانه
  • نخود 1/2 پیمانه
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • گوشت 700 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • برگ چغندر 300 گرم
  • جعفری 100 گرم
  • آب غوره 1/2 پیمانه
  • زعفران آب نموده به میزان لازم
  • نعناع داغ به میزان لازم
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • طرز تهیه:

    1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تا نرم گردد، تفت دهید.

    2 - گوشت را به آن اضافه کنید و تا قهوه ای رنگ گردد، تفت دهید. به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.

    3-نخود را به همراه 7 پیمانه آب به سایر مواد اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم نموده و بگذارید برای 30 دقیقه قل بزند.

    4-برنج را در آش بریزید و بگذارید تا آش کاملا پخته گردد.

    5- برگ چغندر و جعفری را به آش اضافه کنید و آن برای 30 دقیقه دیگر بپزید.

    6- آب غوره، زعفران (آب نموده) و چغندر پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    7- آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین نموده و میل کنید.

    نکات:

    1- پیاز را خرد کنید.

    2- از گوشت بدون استخوان بهره ببرید.

    3- نخود را از قبل خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

    4- برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

    5- چغندر را پوست بگیرید. آن را خرد کنید و برای حدود 2 ساعت آب پز کنید.

    6- برگ چغندر و جعفری را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید از سایر سبزی های معطر مانند نعناع و پیازچه هم بهره ببرید.

    7- اگر تمایل داشتید می توانید میزان آب غوره را کم یا زیاد کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 دی 1399 بروزرسانی: 15 دی 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 1448

به "طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید