طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت به سبک قنادی ها

به گزارش مجله گیتی رو، کرم شیرینی دانمارکی یک اصل مهم در دستور تهیه شیرینی کلاسیک دانمارکی به شمار میرود چراکه در طعم و ظاهر آن نقش اساسی دارد. این شیرینی چند لایه که این روزها آن را به شیرینی گل محمدی هم می شناسند را می توان به راحتی در منزل به سبک قنادی ها درست کرد. در مطالب قبلی دستور تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه را به صورت مفصل مطرح نموده ایم، حال روش تهیه کرم آن را خواهیم گفت. پس برای داشتن کرم شیرینی به سبک قنادی ها می توانید در ادامه طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت را بخوانید.

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت به سبک قنادی ها

مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت

  • زرده تخم مرغ 5 عدد
  • شیر دو فنجان
  • شکر یک دوم فنجان
  • کره سرد و خردشده چهار قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
  • وانیل دو قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت

1. شیر را گرم کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید همچون دستور تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت مواد لازم را از 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. میزان شیر گفته شده را داخل یک تابه مناسب بریزید. حرارت را کم کنید تا شیر گرم گردد. احتیاجی به جوشیدن شیر نیست.

2. مواد لازم را مخلوط کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید به سراغ بقیه مواد بروید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، شکر و نمک را بریزید. مواد را برای دو دقیقه با دور تند بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. دقت داشته باشید که رنگ مخلوط کرم شیرینی دانمارکی باید خیلی روشن باشد. پیشنهاد ما به شما تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ برای میهمانان عیدتان است.

3. شیر را به مخلوط اضافه کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید شیر گرم شده را به آرامی در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط را به آهستگی هم بزنید تا کامل با یکدیگر ترکیب شوند. مخلوط را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در تمام این مدت باید مخلوط کرم را هم بزنید تا ته نگیرد. با حباب زدن مخلوط باید حرارت را خاموش کنید. برای آشنایی بیشتر با ارزش غذایی تخم مرغ می توانید مطلب ارزش غذایی تخم مرغ چقدر است را در کتاب کاله بخوانید.

4. کره و وانیل را اضافه کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید قابلمه را از روی حرارت بردارید. کره خردشده سرد را به همراه وانیل به مخلوط اضافه نموده و کمی هم بزنید. در نهایت مخلوط را با در پلاستیکی یا پلاستیک بپوشانید. آن را برای حداقل دو ساعت یا حداکثر سه روز در یخچال بگذارید. این کار از ایجاد پوسته ضخیم روی کرم شیرینی دانمارکی جلوگیری می نماید. دقت داشته باشید قبل از استفاده آن را برای یک تا دو دقیقه هم بزنید. حال کرم خوشمزه تان برای شیرینی دانمارکی ها آماده است. در کنار شیرینی دانمارکی حتما رولت خامه ای با پیمانه را هم برای خود درست کنید.

نکات تکمیلی تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت

شیرینی دانمارکی فقط با وجود کرم میانی اش عطر و طعم به خود می گیرد پس احتیاج است که با خواندن نکات تکمیلی زیر، کرم شیرینی را به سبک قنادی ها درست کنید.

تهیه کرم شیرینی با آرد

کرم شیرینی دانمارکی را با روش های مختلفی می توان درست کرد. یکی از این روش ها که به سبک قنادی ها می توان آن را درست کرد با نشاسته است که به خوبی آن را در بالا شرح داده ایم. در روشی دیگر یک تابه مناسب انتخاب کنید تا در آن نصفه پیمانه آرد قنادی را تفت دهید تا بوی خامی آن باید از بین برود. سپس گلاب، شیر سرد و شکر را هم اضافه کنید. مواد را با یکدیگر هم بزنید. در نهایت وانیل را هم اضافه و مجدد هم بزنید. با به غلظت رسیدن مخلوط، حرارت را خاموش کنید. مخلوط را کنار بگذارید تا کامل سرد گردد. سپس در تهیه شیرینی های دانمارکی آن را به کار ببرید. شما کرم شیرینی دانمارکی را می توانید به عنوان فیلینگ در تزئین کیک ساده خانگی هم به کار ببرید.

نگه داری کرم شیرینی

این کرم خوشمزه را به علت وجود شیر و کره نمی توان در دمای محیط نگه داشت. با این حال می توانید کرم شیرینی را چهار روز زودتر درست کنید. در صورت تهیه آن زودتر از موعد باید آن را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگه داری کنید. طرز تهیه کرم پیراشکی مشابه همین دستور است پس آن را حتما امتحان کنید.

موارد استفاده کرم شیرینی دانمارکی

کرم شیرینی تنها در شیرینی دانمارکی قابل استفاده نیست چراکه در موارد بسیاری آن را می توان به عنوان فیلینگ به کار برد که می توان به پیراشکی کرم دار با پیمانه، شیرینی نارنجک یا تزئین کیک های اسفنجی و ساده اشاره نمود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 10 مهر 1403 بروزرسانی: 10 مهر 1403 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 2412

به "طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت به سبک قنادی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت به سبک قنادی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید