آتشفشان های فعالی که می توانید از نزدیک ببینید

به گزارش مجله گیتی رو، کوه های آتشفشانی با فوران گدازه ها و جاری شدن مواد مذاب شاید برای بسیاری از ما جالب باشند. اما تاکنون به این فکر افتاده اید که به قله یک کوه آتشفشانی صعود کنید و تمام این اتفاقات را از نزدیک ببینید؟ در جهان 8 کوه آتشفشانی فعال وجود دارد که می توانید به آن ها صعود کرده و فعالیت آتشفشانی آن ها را از نزدیک تماشا کنید. اگر به این موضوع علاقه مند هستید با خبرنگاران همراه باشد.

آتشفشان های فعالی که می توانید از نزدیک ببینید

زمانی که سایمون تورنر به قله یک کوه صعود کرد و به سمت دهانه آتشفشانی آن رفت که یک دریاچه مواد مذاب آتشفشانی در آن قرار داشت و فیلم آن را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت، همه او را یک ابله نامیدند. اما شما هم می توانید به یک کوه آتشفشانی فعال صعود کنید. در واقع در سراسر جهان چند کوه آتشفشانی فعال وجود دارند که شما می توانید از نزدیک آن ها ببینید. 8 کوه آتشفشانی فعال، جهتهای کوه پیمایی برای تمام کوهنوردان از تازه کار گرفته تا کوهنورد حرفه ای دارند:

پارک ملی کوه های آتشفشانی هاوایی، هاوایی

اگرچه این پارک ملی جز 25 پارک ملی پربازدید آمریکا نیست اما مواد فوران کننده ای که در بیگ آیلند از زمین فوران می کنند، اولد فیثفول را شبیه فواره آبی کرده اند. ممکن است شما وقتی حدود 18 کیلومتر در اطراف کیلائی کوه پیمایی می کنید به علت استنشاق بخارهای طبیعی و گازهای آتشفشانی دچار تنگی نفس شوید. اگر این جهت برای شما کمی طولانی است، جهتی کوتاه تر (6.5 کیلومتری) به سمت کولائی ایکی انتخاب کنید. این جهت شما را مستقیم به دهانه آتشفشان هدایت می کند. در مجموع طول جهتهای این پارک ملی 241.5 کیلومتر است که به گدازه های داغ و جنگل های انبوه منتهی می شود.

کوه آتشفشانی اتنا، ایتالیا

جزیره سیسیل را 500000 سال قبل تصور کنید. لایه های زمین ساز آفریقا و اروپا به هم برخورد می کنند و کوه اتنا شکل می گیرد که هم اکنون مرتفع ترین و فعال ترین کوه آتشفشانی اروپا است. اگرچه این کوه تقریبا در تمامی تاریخ بشر فوران کرده است، اما هنوز مردم می خواهند از آن بالا بروند. امروزه مردم نصف جهت را با تله کابین طی می کنند. از آن جا بازدیدکنندگان قبل از این که به سمت قله و دهانه آتشفشان، جایی که چشم انداز بسیار زیبای آن تا دریای مدیترانه ادامه دارد، حرکت کنند جهت کوتاهی را در ابتدای جهت طی می کنند. کوه آتشفشانی استرامبولی نیز در این منطقه قرار گرفته که یکی دیگر از آتشفشان های فعال است که می توان از نزدیک مشاهده کرد.

آتشفشان ایافیاتلایوکوتل، ایسلند

شاید شما این آتشفشان دوست داشتنی را از سال 2010 به یاد داشته باشید که به مدت یک هفته باعث تاخیر اکثر پروازهای جهان شد. اگر از پایتخت ایسلند، ریکیاویک، دو و نیم ساعت رانندگی کنید، می توانید صعود به قله 1676 متری را شروع کنید. این کوه پیمایی حدود 4 ساعت طول می کشد و بیشتر این جهت از میان توده های برف و یخ می گذرد و این مساله به این معنی است که حتی اگر یخ شکن خود را هم به همراه آورده باشید، بهتر است از یک راهنما کمک بگیرید. در طول جهت در یک سمت می توانید سواحل ایسلندی را تماشا کنید و در سمت دیگر شکل گیری گدازه های آتشفشانی را ببینید.

آتشفشان کتپخی، اکوادور

اصلی ترین جاذبه جاده معروف آتشفشان ها در کوه های آند اکوادور، کتپخی است. کتپخی یک کوه صخره ای و آتشفشانی فعال است که 5334 متر ارتفاع دارد و صعود به آن بسیار مشکل است و برای رسیدن به قله آن باید 2 روز در شرایط سخت کوه پیمایی کنید. زمانی که به قله رسیدید تجهیزات شما این امکان را به شما می دهد که حداقل بخشی از جهت بازگشت را با دوچرخه طی کنید. اما اگر چنین شجاعتی را نداشتید که به قله اصلی بروید یا ابزار لازم برای کوه نوردی در کوه های آتشفشانی آند را نداشتید، می توانید به قله هایی صعود کنید که پیمودن جهت آن ها آسان تر است. تورهای چند روزه نیز برای آماده سازی وجود دارد که می توانید در آن ها شرکت کنید.

آتشفشان رینجانی، اندونزی

بهترین جهت صعود به قله این کوه آتشفشانی در اقیانوس آرام حلقه آتش است که از سمبالون لاوانگ شروع می شود و از پلاوانگان 2 عبور می کند که محلی در شمال شرقی دهانه آتشفشان است. شما می توانید قبل از رفتن، قسمتی از شب را این جا بگذرانید و ساعت 2 نصف شب حرکت کنید تا بتوانید قبل از طلوع خورشید به قله برسید. این زمان بهترین موقع برای رسیدن به قله است چون اواسط صبح ابرها بر فراز جنگل های انبوه تشکیل شده و باعث مسدود شدن بهترین چشم اندازهای کوه می شوند.

آتشفشان پاکایا، گواتمالا

زمانی بود که شما می توانستید به سمت گدازه های روان این آتشفشان فعال در نزدیکی آنتیگوا بروید و تا ذوب شدن کفش هایتان آن جا بمانید! خوشبختانه مردم محلی پارک ملی آتشفشان پاکایا به این نتیجه رسیدند که شاید این جهت امن ترین جهت برای بازدید از آتشفشان نیست و دسترسی به مناطق آتشفشانی و گدازه های روان را محدودتر کردند. یعنی هنوز هم گذر از میان فوران بخارهای داغ و صخره هایی که از گدازه های سرد و سخت شده شکل گرفتند، ارزش دو و نیم کیلومتر کوه پیمایی سخت و طاقت فرسا را دارد. و اگر می خواهید در تعطیلات خود در گواتمالا فعالیت های آتشفشانی بیشتری را ببینید، دهانه آتشفشان کرو کمادو هم زیاد دور نیست.

آتشفشان پوآس، کاستاریکا

شاید صعود به بزرگترین کوه آتشفشانی فعال جهان کار ساده ای باشد: یک پیاده روی کوتاه 10 دقیقه ای به پارک ملی آتشفشان پوآس شما را به مکانی می برد که می توانید به دهانه آتشفشانی نگاه کنید که طول آن به یک و نیم کیلومتر می رسد. عمق این دهانه در وسط، دریاچه ای فیروزه ای به عمق 304 متر است و کارشناسان به دلیل فرو رفتگی 1524 سانتی متری آن در 15 سال گذشته، حدس می زنند که آتشفشان پوآس در اثر فوران گدازه ها شکل گرفته است. دومین دهانه آتشفشانی پوآس که یک دریاچه کوهستانی سبز گرجهتی و چشم نواز است، یکی زیباترین جاذبه های گردشگری کاستاریکا محسوب می شود.

آتشفشان ویلاریکا، شیلی

آتشفشان ویلاریکا در پاتاگونیا فعال ترین آتشفشان کوه های آند است.این آتشفشان جز 5 آتشفشان در جهان است که در دهانه آن دریاچه گدازه واقعی وجود دارد و فوران مواد مذاب آن در اثر ترکیب با ذوب برف شدت بیشتری می یابد. برای رسیدن به این مکان هم به یک راهنما نیاز دارید و هم این که حتما باید یک کوه نورد بسیار باتجربه باشید. اگر این چنین نیست و فقط شما به زیبایی این قله علاقه مند هستید، در یکی از تورهای دوچرخه سواری در کوهستان شرکت کرده و به راحتی به کوه پیمایی بپردازید.

منبع: کجارو / thrillist.com
انتشار: 26 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 605

به "آتشفشان های فعالی که می توانید از نزدیک ببینید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آتشفشان های فعالی که می توانید از نزدیک ببینید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید