تور فرانسه ارزان: 4 طرز تهیه کرم بروله فرانسه برای حرفه ای ها و مبتدی ها
به گزارش مجله گیتی رو، طرز تهیه کرم بروله فرانسه برخلاف اسمش اصلا سخت و پیچیده نیست. این یک دسر خوشمزه است که می توانید آن را برای مهمانی ها تهیه کنید و از طعم و البته ظاهر جذابش لذت ببرید. اگر در خانه تخم مرغ، شکر و خامه دارید، همین الان دست به کار شوید و آن را درست کنید.
با ما همراه باشید و با تور فرانسه ارزان از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم
طرز تهیه کرم بروله فرانسه برای حرفه ای ها
مواد لازم
- 1 غلاف وانیل
- 2 فنجان خامه سنگین
- 1/2 فنجان شکر (تقسیم شده)
- 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر سفید برای رویه کرم
حتما بخوانید: طرز تهیه کرم کاسترد با 2 دستور مختلف مخصوص
طرز تهیه کرم بروله فرانسه
- توری فر را در وسط دستگاه قرار دهید و فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (تقریبا 162 درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید.
- با استفاده از یک چاقوی تیز، غلاف وانیل را از طول دو نیم کنید.
- با لبه کند چاقو دانه های وانیل را بتراشید.
- خامه را همراه با غلاف وانیل و دانه ها در یک قابلمه بریزید.
- 1/4 فنجان شکر را اضافه کنید؛ هم بزنید تا مخلوط شوند.
- اجازه دهید خامه روی دمای میانه قل بخورد.
- مواد را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید.
- حدود 10 دقیقه آن را کنار بگذارید.
- 6 عدد ظرف رمکین را در یک تابه فر بچینید.
- یک قابلمه میانه آب را بجوشانید.
- اگر خامه خنک شد، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه، دانه های وانیل را از خامه خارج کنید.
- در همین حین در یک کاسه میانه و ضدحرارت، زرده های تخم مرغ را با 1/4 فنجان شکر و نمک هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در حالی که مخلوط تخم مرغ را هم می زنید، حدود 3/4 فنجان خامه داغ را به آرامی به آن اضافه کنید.
- به جای مانده خامه را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
- مواد را از یک الک رد کنید.
- دسر را بین 6 رمکین به طور مساوی تقسیم کنید.
- مقداری آب جوش به ظرف فر اضافه کنید؛ به طوری که ارتفاع آب تا وسط رمکین ها باشد.
- ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و مراقب باشید آب وارد مواد شما نگردد.
- کرم را در دمای 325 درجه فارنهایت (تقریبا 162 درجه سانتی گراد) به مدت 35 الی 40 دقیقه بپزید.
- اگر رمکین های شما کم عمق هستند، بعد از 30 دقیقه آن ها را آنالیز کنید.
- کرم ها باید نرم باشند و هنگام حرکت دادن کمی تکان بخورند.
- اگر از یک دماسنج آشپزی استفاده می کنید، دمایی در حدود 170 الی 175 درجه فارنهایت (در حدود 76 الی 79 درجه سانتی گراد) مناسب است.
- کرم ها را حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت روی توری خنک کننده قرار دهید.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه، دسرهای خنک شده را در یک ظرف قرار دهید و روی آن ها را با پلاستیک به صورت شل بپوشانید.
- حداقل 2 ساعت و حداکثر 2 تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
- وقتی زمان سرو دسر فرا رسید، یک رمکین را از یخچال خارج کنید و حدود 1 قاشق چای خوری شکر را روی آن بپاشید (برای یک رمکین کم عمق و پهن تر حدود 2 قاشق چای خوری بهره ببرید).
- کرم را به آرامی تکان دهید تا شکر به خوبی پخش گردد.
- تا 30 دقیقه قبل از سرو، با استفاده از یک مشعل دستی یا تورچ آشپزخانه، شکر را کاراملی کنید.
- به صورت دایره ای آن را مدام حرکت دهید.
- شکر ذوب شده و کاراملی شده در عرض 2 تا 3 دقیقه یک رویه سفت و آب نباتی درست می نماید.
زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه، زمان پخت آن 40 دقیقه و زمان لازم برای خنک کردنش 3 ساعت خواهد بود. احتمالا بعد از خواندن این دستور پیش خودتان می گویید: کجای این دستور آسون بود؟ این که یه عالمه وسایل عجیب وغریب داشت. اصلا این چه دسریه؟ می رم یه دسر راحت تر پیدا می کنم.
خوب ما به شما حق می دهیم؛ اما لطفا ناامید نشوید. ما قصد داریم چند طرز تهیه کرم بروله فرانسه دیگر به شما معرفی کنیم که دردسر کمتری داشته باشد. پس حتما با ادامه مقاله همراه باشید.
طرز تهیه کرم بروله بدون فر
حتما بخوانید: طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ
مواد لازم
- 6 عدد زرده تخم مرغ
- 6 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2 و 1/2 فنجان خامه سنگین
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه کرم بروله فرانسه بدون فر
- زرده ها را با شکر سفید و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ گردد.
- خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید.
- وقتی خامه حباب زد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از داغی بیفتد.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه خامه و زرده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست گردد.
- یک قابلمه را روی گاز بگذارید؛ داخل آن آب بریزید و آن را به جوش بیاورید.
- کرم ها را در 5 کاسه بریزید و در قابلمه بگذارید.
- آب باید تا وسط کاسه ها باشد.
- کرم ها را به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه کرم ها را از قابلمه بیرون بیاورید؛ روی آن ها شکر قهوه ای بپاشید و با مشعل آشپزخانه شکرها را کاراملی کنید.
- بعد از 30 دقیقه روی کرم ها سلفون بکشید و آن ها را به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
شاید بعد از خواندن این طرز تهیه کرم بروله فرانسه پیش خودتان این جمله را بگویید: ای بابا اینم که مشعل داره. مشعل از کجا بیارم آخه؟. اصلا نگران نباشید. در دستور بعدی به شما قول می دهیم از هیچ چیز عجیب وغریبی استفاده نکنیم. فقط کمی شکیبا باشید!
طرز تهیه کرم بروله ساده
حتما بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس منبع پروتئین، آهن و انواع ویتامین ها
مواد لازم
- 3 عدد زرده تخم مرغ
- 300 گرم خامه
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1 لیوان شکر
- مقداری نمک
طرز تهیه کرم بروله فرانسه
- تخم مرغ، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ گردد.
- خامه را به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
- خامه را به زرده ها اضافه کنید.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه مقدار کمی نمک به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- مواد را در قالب ها بریزید.
- قالب ها را در یک سینی که کف آن آب ریخته اید، قرار دهید.
- فر باید با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن باشد.
- حدود 30 دقیقه کرم را بپزید؛ سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه شکر دانه درشت را روی دسر بریزید و ظرف ها را مجدد در فر قرار دهید.
- با شعله بالای گریل فر، دسر خود را کاراملی کنید.
طرز تهیه کرم بروله شکلاتی
حالا که تا این جای مقاله همراه ما ماندید، یک طرز تهیه کرم بروله فرانسه به شما یاد خواهیم داد که با طرز تهیه های دیگر تفاوت دارد. این هم یک قدردادنی کوچک از طرف ما به پاس صبری که تا اینجا داشته اید.
مواد لازم
- 80 گرم پنیر ماسکارپونه
- 80 گرم خامه صبحانه
- 1 قاشق سوپ خوری شکر دانه ریز
- 100 گرم شکلات
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 1/4 قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق سوپ خوری شکر دانه ریز برای روی دسر
طرز تهیه کرم بروله فرانسه شکلاتی
- پنیر خامه ای، شکر و خامه را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- هم بزنید تا یک دست گردد.
- مواد نباید بجوشد.
- بعد از آن که مواد یک دست شد، از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.
- با لیسک هم بزنید تا مواد یک دست گردد.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
- مواد را در قالب ها بریزید.
- قالب ها را در یک سینی قرار دهید و در سینی تا ارتفاع نصف قالب ها آب جوش بریزید.
- فر را از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
- سینی را در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
- سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک گردد.
- در ادامه طرز تهیه کرم بروله فرانسه دسرها را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.
- آن ها را از یخچال خارج کنید و رویشان شکر بریزید.
- با دستگاه تورچ شکرها را کاراملی کنید. (باز هم سروکله تورچ پیدا شد!)
حتما بخوانید: تهیه کتلت بدون گوشت در 20 دقیقه
با دانستن این نکات یک کرم بروله حسابی درست کنید
نکات مهم در طرز تهیه کرم بروله فرانسه برای حرفه ای ها
- خامه داغ را به آرامی به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. هدف از انجام این کار افزایش دمای تخم مرغ ها بدون پختن آن هاست.
- اگر نگرانید که هنگام جابه جایی ظرف فر به داخل فر، آب وارد رمکین ها گردد، می توانید ابتدا ظرف حاوی رمکین ها را درون فر قرار دهید؛ سپس در حالی که مقداری از ظرف بیرون از فر واقع شده است، آب جوش را طبق دستور در ظرف بریزید.
- اگر از رمکین کم عمق استفاده می کنید، باید آب جوش کمتری برای بن ماری بریزید.
- اگر بالای کرم را سوزاندید، فقط کافی ست آن را بتراشید و دوباره با مقداری شکر امتحان کنید.
نکات مهم در طرز تهیه کرم بروله فرانسه ساده
- بهتر است در داخل کرم از پودر قند یا شکر آسیاب شده استفاده گردد و شکر دانه درشت را برای روی دسر به کار ببرید.
- خامه نباید خیلی روی حرارت باشد.
نکات مهم در طرز تهیه کرم بروله فرانسه شکلاتی
- می توانید از انواع شکلات برای این دسر بهره ببرید. اگر شکلات تلخ می ریزید، بهتر است مقدار شکر را دو برابر کنید.
- اگر شکر شما دانه درشت است بهتر است قبل از استفاده از آن برای کرم، یک دور آن را آسیاب کنید.