2 ایستگاه لرزه نگاری مشهد به روز رسانی شد

به گزارش مجله گیتی رو، به گزارش خبرنگاران به نقل از دانشگاه تهران، دو ایستگاه لرزه نگاری پایه و کارده شبکه لرزه نگاری مشهد با حمایت موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و استانداری خراسان رضوی به روزرسانی شد.

2 ایستگاه لرزه نگاری مشهد به روز رسانی شد

ایستگاه لرزه نگاری پایه در فاصله 46 کیلومتری شمال غرب شهر مشهد و ایستگاه لرزه نگاری کارده در فاصله 52 کیلومتری شمال مشهد در سال 83 راه اندازی گردیده و در شهریور 97 به منظور رصد دقیق تر فعالیت های زمین لرزه استان خراسان رضوی به ویژه در مناطق شمال و شمال غرب مشهد، تجهیزات این دو ایستگاه به تجهیزات مدرن ارتقا یافتند.

هم اکنون شبکه لرزه نگاری مشهد با 8 ایستگاه لرزه نگاری مجهز به تجهیزات مدرن و جدید به صورت شبانه روزی فعالیت دارد و داده های ایستگاه ها به صورت برخط (آنلاین) به مرکز شبکه لرزه نگاری مشهد و مرکز پایش زمین لرزه های کشور در تهران ارسال و همراه با داده های دیگر ایستگاه های لرزه نگاری برای ثبت و پردازش مناسب تر زمین لرزه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 13 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 121

به "2 ایستگاه لرزه نگاری مشهد به روز رسانی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 ایستگاه لرزه نگاری مشهد به روز رسانی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید