کلاهبرداری 4 جاعل اسکناس، اسناد و مدارک هویتی

به گزارش مجله گیتی رو، رئیس کل دادگستری گلستان از دستگیری 4 نفر اطلاع داد که با جعل اسکناس، اسناد ملکی و مدارک هویتی کلاهبرداری می کردند.

کلاهبرداری 4 جاعل اسکناس، اسناد و مدارک هویتی

به گزارش خبرنگاران، هادی هاشمیان در این رابطه اظهار کرد: این افراد علاوه بر جعل اسناد سجلی مانند شناسنامه و کارت ملی، اسناد دولتی مانند اسناد ملکی را هم جعل می کردند و با تنظیم وکالتنامه در دفاتر اسناد رسمی، املاک کسانی را که مرده بودند و یا خارج از کشور به سر می بردند خرید و فروش می کردند.

وی اضافه کرد: از این افراد همچنین اسکناس داخلی و ارز خارجی تقلبی کشف و ضبط شده است.

به گفته رئیس کل دادگستری گلستان، دو متهم اصلی این پرونده در بازداشت هستند و دو نفر دیگر نیز فعلا با قید وثیقه آزادند.

هاشمیان اظهار داشت: متهمان در تحقیقات اولیه گفته اند بخشی از این اسناد و مدارک جعلی را از افرادی در یکی از استان های مرزی غرب کشور که اینترنتی با آنها در ارتباط بودند تهیه نموده اند .

وی گفت: تحقیقات بیشتر از متهمان این پرونده درباره نحوه کار، میزان گستردگی اقدامات و اسناد و املاکی که از این راه با کلاهبرداری تصاحب و معامله نموده اند ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 425

به "کلاهبرداری 4 جاعل اسکناس، اسناد و مدارک هویتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کلاهبرداری 4 جاعل اسکناس، اسناد و مدارک هویتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید