آشنایی با ویژگی ها و مزایا چسب کاشی و سرامیک و گچ پلیمری
به گزارش مجله گیتی رو، زمانی که قصد نصب یا تعویض سرامیک و کاشی های به کار رفته در دکوراسیون داخلی را داشته باشید، جهت انجام این کار، به چسب کاشی و سرامیک احتیاج دارید. کیفیت و مرغوبیت چسب، در فرایند نصب کاشی و سرامیک ها بسیار موثر است؛ در این صورت باید با مشخصات و نحوه استفاده از این چسب، آشنایی داشته باشید.
یکی دیگر از مصالح پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی، گچ های پلیمری و گچ های سنتی است. از این نوع مصالح، اکثراً برای پوشاندن سطوح مختلف، مانند دیوار یا سقف استفاده می گردد. حال در صورت آشنایی با مزایای گچ پلیمری، دیگر از گچ های سنتی استفاده نخواهید کرد.
در ادامه این مطلب، با ما همراه باشید تا به طور جامع به آنالیز این دو مصالح کاربردی یعنی چسب کاشی و سرامیک و گچ پلیمری پرداخته و شما را با ویژگی ها و مزایای هریک آشنا کنیم.
چسب کاشی و سرامیک چیست؟
فرایند فراوری چسب کاشی و سرامیک، از ترکیب مواد معدنی و شیمیایی به دست می آید. گفتنی است ماده اصلی که منجر به فراوری این محصول می گردد، سیمان است؛ بعلاوه ترکیبات شیمیایی چسبنده نیز در ساخت این محصول به کار برده می گردد. با توجه به مواد اولیه به کار رفته در چسب کاشی و سرامیک، این محصول نسبت به سایر مصالح ساختمانی، دوام و مقاومت بیشتری داشته و کیفیت کار را آن نیز بالاتر است.
با توجه به اندازه چسبندگی، کیفیت و قابلیت استفاده در سطوح مختلف، چسب های کاشی و سرامیک در انواع مختلفی فراوری و عرضه می گردد؛ گفتنی است تمامی انواع این چسب ها، بر پایه سیمان است.
نحوه استفاده از چسب کاشی و سرامیک
در این بخش قصد داریم که به صورت مرحله به مرحله، نحوه استفاده از چسب کاشی و سرامیک را به شما توضیح دهیم:
تمیز نمودن سطح کار، در صورت وجود هرگونه آلودگی و ناهمواری.
با توجه به استانداردی که بر روی کیسه پودری درج شده، چسب را با آب، ترکیب کنید.
ایجاد یک لایه نازک چسب روی سطح کار، با استفاده از ماله دندانه دار (جهت چسبندگی بیشتر، مسیر دندانه ها را موازی با هم قرار دهید)
زمانی که قصد نصب کاشی و سرامیک را داشتید، توجه کنید که عرض کاشی ها در جهت دندانه ها قرار داشته باشند. پس از آن، کاشی ها را چرخانده و در محل آن، سفت نمایید. این عمل باعث می گردد تا پشت کاشی، به طور کامل چسبناک شده و مقاومت آن بیشتر گردد.
گچ پلیمری چیست؟
یکی از کاربردی ترین مصالح ساختمان سازی که جهت نازک کاری و پوشش سطوحی همانند دیوار و سقف کاربرد دارد، گچ پلیمری است. پرلیت، آهک هیدراته، اسید سیتریک و افزودنی های پلیمری، از جمله مواد تشکیل دهنده این محصول است. گچ های پلیمری، با توجه به نیازهای فیزیکی ساختمان، در انواع متنوعی فراوری و عرضه می شوند.
مزایای گچ پلیمری
به عنوان مهم ترین مزایای گچ پلیمری می توان به موارد زیر اشاره نمود:
با توجه به سرعت اجرایی بالا و نوع اجرای پاششی گچ های پلمیری، این محصول نسبت به گچ های سنتی سرعت اجرایی بسیار بالاتری دارند. بعلاوه ضایعات گچ پلیمری به علت داشتن این مزایا، صفر است.
از دیگر مزایای گچ پلیمری، می توان به استحکام و مقاومت بالا آن اشاره نمود. همین موضوع سبب می گردد تا مراحل مختلف ساخت و ساز، مانند سیمان کاری و اندود کاری دیوارها، حذف شده و در هزینه های این فرایند، صرفه جویی گردد.
این محصول، در برابر رطوبت و حرارت مقاوم است. باید بدانید که رطوبت، باعث تغییر رنگ گچ، شوره و کپک آن می گردد و پلیمر موجود در این گچ، از بروز این دسته ضایعه جلوگیری می نماید. گفتنی است که وجود پرلیت در گچ پلیمری، امکان اجرای آن را تحت شرایط خاص در ضخامت های بالاتر فراهم می نماید.
کی پلاس، فراورینماینده انواع چسب کاشی و گچ پلیمری
کی پلاس به عنوان بزرگترین فراورینماینده سیستم های درای وال در ایران، عرضه نماینده انواع چسب کاشی و گچ پلیمری است.
چسب های کاشی کی پلاس در رده های مقاومتی مختلف فراوری و براساس جنس، کاربرد، وزن و ابعاد در دو نوع زیر عرضه می گردد:
چسب سرامیک پرسلان (TA Flex)
چسب کاشی و سرامیک (TA Plus)
گچ های پلمیری کی پلاس، با توجه به مصارف داخلی و ویژگی های مختلفی که عرضه می نمایند در چهار نوع زیر عرضه می گردد:
گچ پلیمری دستی IZOGIPS
گچ پلیمری پاششی MP ULTRA
گچ پلیمری پاششی MP BASE
گچ پلیمری پرداخت Skimlite
این مجموعه علاوه بر عرضه این دو محصول کاربردی، خدمات بسیار متنوعی ارائه می دهد که شماری از آن عبارتند از:
اجرا و نصب انواع ساختارهای درای وال شامل سقف کاذب، دیوارجدانماینده، پوشش های محافظ در برابر حریقو دیوارهای پوششی.
ارائه دهنده انواع محصولات پودری و درای وال.
برگزاری کلاس های آموزشی و ایجاد فرصت های شغلی در سراسر ایران.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع: اتاق