هوش مصنوعی آنتی بیوتیک تولید کرد
به گزارش مجله گیتی رو، محققان دانشگاه ام آی تی برای نخستین بار از هوش مصنوعی برای کشف آنتی بیوتیک های جدیدی استفاده کرده اند که می تواند مقاوم ترین باکتری ها را شکست دهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از اخبار هوش مصنوعی، محققان دانشگاه ام آی تی برای نخستین بار از هوش مصنوعی برای کشف آنتی بیوتیک های جدیدی استفاده کرده اند که می تواند مقاوم ترین باکتری ها را شکست دهد.
این تیم از هوش مصنوعی برای کشف یک آنتی بیوتیک برای کمک به مبارزه با افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی استفاده کرده اند.
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست با استفاده از یک الگوریتم توانستند یک ترکیب جدید آنتی بیوتیکی را کشف کنند که در طی یک دوره 30 روزه درمانی روی موش ها هیچ مقاومتی ایجاد نمی کند.
برای تولید آنتی بیوتیک های جدید با استفاده از هوش مصنوعی 6 هزار نوع پیوند مولکولی مختلف از طریق یک سیستم خودآموز رایانه ای آزمایش شده است.
در آزمایش های اجرا شده آنتی بیوتیک تولید شده از هوش مصنوعی پیروز به نابودی دو باکتری بسیار مقاوم به نام های Acinetobacter baumannii و Enterobacteriaceae شده است.
جیمز کالینز، استاد مهندسی پزشکی و علوم در انستیتوی MIT توضیح می دهد: ما می خواستیم بسترهایی را ایجاد کنیم که به ما امکان می دهد تا از قدرت هوش مصنوعی در عصر جدید برای کشف داروهای آنتی بیوتیکی استفاده کنیم.
به نظر می رسد تا سال 2050 باکتری های امروزی در برابر آنتی بیوتیک های عادی موجود در بازار مقاوم می شوند و این مساله زندگی حداقل ده میلیون نفر را به خطر می اندازد.
داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) حاکی از آن است که باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک و قارچ های مقاوم به ضد میکروبی سالانه باعث 2.8 میلیون عفونت و 35 هزار مرگ در ایالات متحده می شوند.
کالینز می گوید: ما در برابر مقاومت آنتی بیوتیکی با یک بحران فزاینده روبرو هستیم؛ محققان MIT ادعا می کنند که هوش مصنوعی می تواند بیش از 100 میلیون ترکیب شیمیایی را در طی چند روز بررسی کند تا آنتی بیوتیک های بالقوه ای را که باعث از بین رفتن باکتری ها می شود را شناسایی کند. این بررسی سریع مدت زمان لازم برای کشف درمان های جدید نجات بخش را کاهش می دهد.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری فارس