5 نفر در آتش سوزی کارگاه مبل جان باختند
به گزارش مجله گیتی رو، رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس پیشگیری مرکز از یک فقره آتش سوزی در خانی آباد اطلاع داد.

سراوان محمد نظری رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس پیشگیری مرکز در گفت وگو با مهر اظهار کرد: در ساعت 10:10 دقیقه امشب در پی یک فقره حریق واقع در محله علی آباد در یک کارگاه مبل سازی به وقوع پیوست که سریعاً موضوع به وسیله مرکز فوریت های پلیسی 110 به کلانتری 152 خانی آباد اطلاع داده شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: پلیس همراه با عوامل آتش نشانی در محل حادثه حاضر شدند که تا کنون 5 نفر به دلیل دودگرفتی در آتش سوزی جان خود را از دست دادند و یک مصدوم به بیمارستان منتقل شده است.
سروان نظری اضافه کرد: یکی از عوامل نگهبانی کارگاه مبل سازی که قصد فرار داشته به وسیله عوامل کلانتری دستگیر و به کلانتری 152 خانی آباد منتقل شده است.
وی توضیح داد: اطفا حریق همچنان به وسیله آتش نشان ادامه دارد و عوامل کلانتری 152 خانی آباد در محل حادثه حضور دارند. دلیل حادثه پس از اطفا مورد و به عوامل انتظامی گزارش داده می گردد.
منبع: فرارو