هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی در رستوران ها
به گزارش مجله گیتی رو، تهران (پانا) - به گفته سخنگوی وزارت بهداشت براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در بعضی رستوران ها و مراکز فراوری طبخ مواد غذایی به ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
سیماسادات لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بین المللی رستوران ها خطرناک ترین محل انتقال ویروس کووید-19 هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در بعضی رستوران ها و مراکز فراوری و طبخ مواد غذایی به ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماری های زمینه ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.
لاری همچنین گفت: مردم می توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکل های بهداشتی در رستوران ها را به وسیله سامانه تلفنی 190 جهت انجام پیگیری های بعدی توسط همکاران ما گزارش نمایند.
منبع: خبرگزاری پانا