باقری: منتظر گام های عملی غرب هستیم

به گزارش مجله گیتی رو، معاون وزیر امور خارجه کشورمان پس از ملاقات با مقامات روسی در مسکو گفت: ایران با پیشنهاد های مفید و سازنده ای وارد دور تازه تبادل نظر های وین شده است و منتظر گام های عملی غرب هستیم.

باقری: منتظر گام های عملی غرب هستیم

به گزارش ایسنا، علی باقری در مسکو گفت: ایران با پیشنهاد های مفید و سازنده ای وارد دور نو تبادل نظر های وین شده است.

باقری با اشاره به اینکه مناسبات ایران و روسیه ممتاز و در عرصه های مختلفی امتداد دارد، اضافه نمود: ما در موضوعات مختلف با روسیه رایزنی و مشورت داریم و درباره تبادل نظر های وین نیز از قبل با مقامات روسی مشورت هایی داشتیم.

وی اضافه نمود: در دور نو تبادل نظر های وین نیز به طرق مختلف با روسیه رایزنی داشتیم و با ابتکارات نو و موثر وارد عرصه تبادل نظر ها شویم.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: این تعامل با طرف چینی هم وجود داشته و در حاشیه تبادل نظر های وین با دیگر طرف ها نیز مذاکراتی داشتیم.

وی تاکید نمود: در دور نو گفت وگوها، که وارد مرحله مهمی از مذاکرات شدیم جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد های بسیار مفید و سازنده ای در دو موضوع برطرف تحریم ها و اقدامات هسته ای ارائه کرد که می تواند فرایند تبادل نظر ها را بطور جدی به سمت جلو راهنمایی کند.

باقری که با صدا و سیما در مسکو تبادل نظر می کرد، ادامه داد: در این مقطع برای این که بتوانیم تبادل نظر ها را با شتاب بیشتری داشته باشیم هم در وین با طرف های مختلف در این دوره در سطح کارشناسی تبادل نظر و تعامل داریم و هم لازم دیدم با مقام های روسیه هم رایزنی کنیم تا روز پنجشنبه بتوانیم تبادل نظر ها را در یک فضای سازنده و رو به جلو تبادل نظر ها را ادامه دهیم.

منبع: فرارو
انتشار: 24 دی 1400 بروزرسانی: 24 دی 1400 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 2009

به "باقری: منتظر گام های عملی غرب هستیم" امتیاز دهید

1 کاربر به "باقری: منتظر گام های عملی غرب هستیم" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باقری: منتظر گام های عملی غرب هستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید