اتمام فازیک مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا، انعقاد تفاهم نامه 3 کشور با ایران برای خرید واکسن

به گزارش مجله گیتی رو، مدیر گروه تحقیقات فراوری واکسن ستاد اجرایی فرمان امام و مسئول تیم فراوری واکسن از اتمام فاز یک مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت اطلاع داد.

اتمام فازیک مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا، انعقاد تفاهم نامه 3 کشور با ایران برای خرید واکسن

به گزارش خبرنگاران، حسن جلیلی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه فاز یک مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت را پشت سر گذاشتیم گفت: جهان از ما جلوتر بود چون آنها روی واکسن سارس کار نموده بودند اما ما توانستیم با کوشش و مجاهدت متخصصان جوان ایرانی واکسن را توسعه دهیم.

وی اضافه نمود: دغدغه اصلی ما از روز اول فراوری انبوه است و نمی توانیم صبر کنیم نتایج هر سه فاز بیاید و بعد فراوری انبوه کنیم. جهان هم همینطور عمل نموده و ما فراوری را در سه فاز تقسیم بندی نموده ایم.

مدیر گروه تحقیقات فراوری واکسن ستاد اجرایی فرمان امام و مسئول تیم فراوری واکسن با بیان اینکه فراوری در فاز اول را طوری طراحی کردیم که کفاف میزان واکسن مورد استفاده در فازهای مطالعات بالینی یک، دو و سه را بدهد گفت: در فاز دوم یا فراوری نیمه صنعتی، عملیات تجهیز سایت شروع شده و برآورد ما فراوری یک تا دو میلیون دوز در ماه است. در فاز سه پیش بینی ما این است که از اواخر بهار سایت راه اندازی گردد و ظرفیت بیش از 10 میلیون دوز در ماه را داشته باشد.

جلیلی تاکید نمود که در کوششیم طبق جدول زمانبندی به فاز سه برسیم. تا کنون تاخیری در برنامه زمانبندی ما ایجاد نشده است.

مذاکره 3 کشور با ایران برای خرید واکسن ایرانی کرونا

وی درباره هزینه تمام شده فراوری واکسن نیز گفت: تا جایی که اطلاع دارم دولت 70 درصد قیمت مشابه خارجی را درنظر گرفته است که قیمت واکسن های خارجی با یکدیگر متفاوت است و نمی توان عدد ثابتی گفت، اما در نهایت باید اجازه بدهید طی یکی دوماه آینده مسئولان امر به این سوال پاسخ دهند.

مدیر گروه تحقیقات فراوری واکسن ستاد اجرایی فرمان امام و مسئول تیم فراوری واکسن با بیان اینکه سه کشور برای خرید واکسن با ما وارد مذاکره ابتدایی شده اند گفت: مذاکرات اولیه با این سه کشور اجرا شده و تفاهم نامه اولیه منعقد شده است. دو کشور دیگر هم درخواست داده اند اما هنوز وارد مذاکره نشده ایم و طی روزهای آینده وارد مذاکره خواهیم شد.

جلیلی ادامه داد: آنچه تا به امروز رخ داده و اگر موفقیتی کسب شده از برکت خیر همه مردم بوده و امیدوارم از این پس هم ما را فراموش نکنند. در مطالعات فاز یک داوطلبان با عشق و ایثار حاضر شده بودند که باید از همه آنها قدردانی کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 30 اسفند 1399 بروزرسانی: 30 اسفند 1399 گردآورنده: gitiro.ir شناسه مطلب: 1589

به "اتمام فازیک مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا، انعقاد تفاهم نامه 3 کشور با ایران برای خرید واکسن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتمام فازیک مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا، انعقاد تفاهم نامه 3 کشور با ایران برای خرید واکسن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید